Çevre ve Orman Bakanlığı Orman Genel Müdürlüğü Orman Koruma ve Yangınla Mücadele Daire Başkanlığı'nın programlamış olduğu 16-23.Şubat.2010 Tarihleri arasında Orman Yangınlarıyla Mücadele de Uzmanlık Eğitimi Edremit Güre Adrina Hotel Deluxe‘de yapılacak.
Balıkesir Orman Bölge Müdürlüğü’ne bağlı Edremit Orman İşletme Müdürlüğünün ev sahipliğini yapacağı eğitime başta Orman Genel Müdürlüğü Orman Koruma ve Yangınla Mücadele Daire Başkanı Nurettin Doğan olmak üzere, Teftiş Kurulu Başkanı Nurettin ANIL, Elektronik Haberleşme Şube Müdürü İlhami AYDIN, Havacılık Şube Müdürü Gürol TAKAVCI Bölge Müdürü, Bölge Müdür Yardımcıları Antalya, Balıkesir, İzmir, Çanakkale, Bursa, Mersin, İstanbul Elazığ Koruma Şube Müdürleri ile çeşitli üniversitelerden öğretim görevlisi yangın uzmanlık eğiticisi olarak katılıyor .
İşletme Müdürü, İşletme Mühendisi İşletme şefi düzeyindeki personelin katılacağı eğitime Teorik derslerin yanında uygulamalı olarak da gösterileceği belirtilerek Dünyada ve Ülkemizde Orman Yangınları, Orman Yangınlarını Önleme Çalışmaları, Yangın Eylem Planı, Yangınla Mücadelede İş Sağlığı ve Güvenliği, Kameralı Gözetleme Sistemleri, Hava Araçlarının Orman Yangınlarında Kullanılması, Meteorolojik Veriler, ve Haberleşmedeki yeni organizasyon çalışmaları, hakkında katılımcılara çeşitli bilgiler verileceği belirtildi.
Yorumlar
Kalan Karakter: