Özgür Özel

Koltuğa oturduktan bir iki gün sonra, ne demişti? “BAŞARILI BAŞKANLARIMIZLA YOLA DEVAM EDECEĞİZ.” Dedi mi dedi… Ön seçim yapacağız dedi mi? Dedi. Peki bugün koltuğa oturduktan sonra nasıl bir icraat yaptı, dediklerini uygulamaya başladı mı? Hayır.

Mesela başarılı başkanlar arasında bölgemizden bir örnek. Her ne kadar Çanakkale sınırları içindeyse de, bu beldenin insanları EDREMİT’e daha sıcaklar. Hastanemize gelirler, alışverişe gelirler, ticari ilişkiler sıcaktır, falman felan. Edremit yerel gazetelerini okurlar. KÜÇÜKKUYU Beldesinin bir önceki belediye başkanı ile de sıcak ilişkilerim olmuştur. Bir tek sıcak İLİŞKİM OLMAYAN BAŞKAN vardı. AKP’li doktordu. GÖREVDEN ALINDI YANİ SEÇİMSİZ FALAN alındı. Şimdi o açığa alınan başkanını hanımı, diş hekimi ve CHP’den ADAY gösterildi…

Şu anki belediye Başkanı Cengiz BALKAN’ın adı çizildi. Neden, neye eksik yaptı. Neden alaşağı yapıldı? Kimin parmak sallaması ile karşısına çıkan bayana kurban edildi. Bu şu demek oluyor. BALKAN’ı, 22 den vuran TAROT marka torpil mi? Elbet kim kimin kankası ortaya çıkacak. Biraz emek sarf edersem ben çıkarırım ortaya. O zaman kaçacak yer ararsınız. Çıkıp mertçe söyleyin.

İşin komiği Cengiz Başkan’a sözde gönül almak için “başka yerde aday göstereceğiz“ denmesi siyasette ne kadar ÇAYLAK olduğunuzun göstergesidir. Balkan’ı VURACAK torpil aslında partiye ve kişinin ayağına sıkması demektir. İçtiği suyun markasına kadar yazarım alimallah… Bu ayrıca, CHP’de demokrasinin tamamen imha edilmesidir. Cengiz Başkan’a neresi layık gösterilecek ya da uyutmaya mı gidilecek? Pişman olur da dönersen geri şarkısı gibi. Özgür efendi (Erdoğan’ın tabiri ile) bir daha genel başkanlığı dürbünle göremez. Onu da en yakınları yiyecek.

Öyle ya, teee TUNCELİ’den alıp İSTANBUL’UN EN ELİT İLÇESİNE ADAY YAPARSAN, daha ne kadar komik durumlara düşersiniz be birader? Vallahi ayıp, billahi ayıp…

***************

ENSAR AYTEKİN

CHP’nin Teşkilatlardan sorumlu genel başkan yardımcısı. Siyaset uğruna evini barkını terk edip Ankara yerleşti. Ne bu sevgi ah, ne bu ne ızdırap şarkısı gibi…

Neyse, KÜÇÜKKUYU BELEDİYE BAŞKANI Cengiz BALKAN’ın durumunu sormak için, AYTEKİN’İ aradım. Konuşmamız aynen şöyle oldu.

-Sayın AYTEKİN, Küçükkuyu Belediye Başkanı Cengiz Balkan aday gösterilecek mi? Malum Özgür bey, “başarılı Başkanlarımızla yola devam edeceğiz” demişti.

ENSAR AYTEKİN;

-“Evet abi, şu anda Cengiz Başkan, Genel başkanımızla görüşüyor, biraz sonra, benim yanıma gelecek. Balkan Başkan’ın geçmişte bana çok iyilikleri dokundu, yakından tanırım, hizmetlerini yakinen bilmekteyim” dedi.

Şimdi ne oldu?

Cengiz başkan, sinir hastası oldu tansiyonu bir iniyor bir çıkıyor, bir hafta istirahatli… Güçlü bir torpil CENGİZ Başkanı vurdu. Hayır Cengiz başkanı değil torpili ateşleyen hesabı yanlış yapmış kendini vurdu. Yani torpili yiyen CHP oldu… Torpil kariyeri vuramaz. Kariyer döner işte böyle geri teper, göreceksiniz Balkan’ı mumla arayacaklar. Balkan’ın teslim aldığı günlerle, bugünkü KÜÇÜKKUYU’YU YAN YANA KOYUN. Balkan, bu görevi aldığında şimdi CHP’den aday adayı olan Bayanın eşi AKP’den başkandı ve görevden alındı. Neden alındı gerisi hikaye bir başkan neden görevden alınır?

Şimdi aynı fringot, Edremit’te de döndürülmekte. Anket hikayesi ile 12 aday adayı oyalama taktiğine kurban edilmekte. Anket falan hikaye. ADAY belli ve açıklanmıyor. Açıklama şöyle yapacak “ANKET SONUÇLARI BELİRLENDİ, XRPZ QPZ Edremit belediye başkan adayımızdır… Yersen.

Ensar bey, şimdiki yönetimi EDREMİT’İN BAŞINA SİZ GETİRDİNİZ BÜYÜK EFOR SARFEDEREK. CHP’de demokrasi sizlere ömür… Meftayı nassu bilisüz. Bak Ensar bey kardeşim bir uyarı, şayet AKP’de gencecik bir aday adayı var, ayağınızı denk alın bu gence yenilebilirsiniz. Demedi demeyin.

İster misiniz Cengiz Balkan’ı, ŞIRNAK’a aday gösterilsin. Neden olmasın TEE TUNCELİ’DEKİ BAŞKANI İstanbul’un Kadıköy’üne aday yapan zihniyet bunu da başarır…

***************

DÜŞÜNCENİN BİTTİĞİ YER

“Öğretmenler bakana karne verdiler”

By. Gazeteler.

BİZDEN NOT; OTUR, SIFIR

**************

ÇÜŞ

PUTİN EKSİ 20 DERECE SUDA YIKANMIŞ.

Tevekkeli değil suratları hep buz gibi.

…………………………

BÜYÜTEÇ

Ha gayret, Edremit, belediyesi bazı taş döşeme işlerine hız verdi ama

maaşlarını tam alamayan kaç personel var bilemem gari. Kaynak, kaynak huu kaynak neredesin?

……………………………

KULAĞINIZDA KÜPE OLSUN

Dilin söylediğini, baş duymaz.

O.U.T

YORUM EKLE