"Müzik Susmasın"

"Müzik Susmasın"

 ''MÜZİK SUSMASIN ''

YOZGAT MÜZİSYENLER VE SANATKÂRLAR DERNEĞİ KURULDU 

Yozgat'ta sanata ve sanatçıya verilen değerin önemi vurgulanırken , müzisyenler arasındaki iletişim eksikliği bilinci neticesinde müzisyen ve sanatkâr meslektaşlar tarafindan Yozgat il merkezinde Yozgat Müzisyenler ve Sanatkârlar Derneği kuruldu .

    Dernek Başkanı , Fuat Öngel şöyle konuştu ;

" Bizler , Yozgat'ın hamurunda yoğurulmuş , Yozgat sokaklarında büyüyüp yıllarca müziğe emek verip , örf ve adetlerimizi yaşatmak adına Yozgat için mücadele eden gönüllü neferleriz .

Yozgatlı müzisyen ve sanatkâr kardeşlerimiz arasında yardımlaşma , dayanışma , birlik ve beraberliği sağlamak adına çıktığımız bu yolda nihai amacımız , pandemi sürecinde gayriihtiyari olarak sudan müziğin ritim ve namelerini artırırken aynı zamanda da bizlerle birlikte bu işi meslek edinmiş kardeşlerimize destek olmaktır .
Ülkemizde yaşanan pandemi sürecinin açtığı yaralar neticesinde birçok meslek mensubunun zarar gördüğü aşikardır. Bir meslek grubunun gördüğü zararı  en iyi anlayan aynı meslek grubundan bir diğer meslektaşıdır. "Birlikten kuvvet doğar ." Atasözünden yola çıkıp, arkadaşlarımızın da mağduriyetlerini göz önünde bulundurarak aynı çatı altında toplanmaya karar verdik .

Yozgat'ta bugün 250-300 adet müziği meslek edinmiş kardeşlerimiz adına taşın altına elimizi koyduk .

Birlik ve beraberlik bilinciyle bu görevi omuzlamaya talip olduk .

Derneğimizin hayırlara vesile olmasını temenni ederim ."

YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER