Balkes, Ankaragücü maçına hazır

TFF 1. Lig takımlarından Balıkesirspor Baltok, ligin 4. haftası müsabakasında karşılaşacağı Ankaragücü maçı hazırlıklarını tamamlayarak, Ankara’ya gitti.Balıkesirspor Baltok yarın Ankara 19 Mayıs Stadyumu’nda karşılaşacağı Ankaragücü...

Balkes, Ankaragücü maçına hazır

TFF 1. Lig takımlarından Balıkesirspor Baltok, ligin 4. haftası müsabakasında karşılaşacağı Ankaragücü maçı hazırlıklarını tamamlayarak, Ankara’ya gitti.

Balıkesirspor Baltok yarın Ankara 19 Mayıs Stadyumu’nda karşılaşacağı Ankaragücü maçı için Ali Hikmet Paşa Tesisleri’nde yaptığı son antrenman sonrası kara yolu ile Ankara’ya hareket etti. Transfer tahtası kapalı olan Balıkesirspor Baltok futbolculara ve Atiker Konyaspor’a olan transfer borçlarını kapattıktan sonra atağa geçerek, transferin kapanmasına 2 gün kala, Ümraniyespor’da forma giyen Ganalı forvet Mahatma Otoo, Kamerunlu forvet Steve Beleck, Gazişehir Gaziantepspor’da forma giyen orta saha oyuncusu Cumali Bişi, Aytemiz Alanyaspor’da forma giyen Fas asıllı Hollandalı orta saha oyuncusu İsmail Aissati ve Beşiktaş’tan orta saha oyuncusu Sedat Şahinkaya ile sözleşme imzaladı.

Başkan Boncuk destek istedi

Öte yandan Balıkesirspor Baltok Kulübü Başkanı Remzi Boncuk, Balıkesirsporlu taraftarlardan destek istedi. Başkan Boncuk, Balıkesirspor resmi sitesinden yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

"Çok zor bir süreçten geçtik. Sonunda transfer tahtasını açtık ve transferlerimizi gerçekleştirdik. Taraftarların beklentilerini karşıladığımızı düşünüyorum. Şimdi sıra, şehir ve taraftarda. Artık şehrin ve taraftarın bütünleşmesi gerekiyor. Her kesimin desteğini bekliyoruz."

Güncelleme Tarihi: 09 Eylül 2017, 00:40
YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER