Göztepe, ilk 3 puanını aldı

Trabzonspor’u 3-2 mağlup eden Göztepe’nin teknik direktörü Tamer Tuna, “Pozisyon zenginliği adına, mücadele adına üst seviye bir maç oldu. Maçın son 10 dakikasında biraz geriledik.

Göztepe, ilk 3 puanını aldı

Trabzonspor’u 3-2 mağlup eden Göztepe’nin teknik direktörü Tamer Tuna, “Pozisyon zenginliği adına, mücadele adına üst seviye bir maç oldu. Maçın son 10 dakikasında biraz geriledik. Skor 3-2 iken yakaladığımız pozisyonları gole çevirsek daha iyi bir maç olabilirdi” dedi.

Trabzonspor’u 3-2 mağlup ederek Süper Lig’deki ilk 3 puanını alan Göztepe’de teknik direktör Tamer Tuna, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, geçiş döneminin hala devam ettiğini ifade ederek, “Trabzonspor’un tempolu ve hızlı oynayan bir takım olduğunu biliyorduk. Baskıdan yön değiştirerek öne çıktığımızda hiç baskı yemeden hızlı atak geliştirdiğimizde sonuca gideceğimizi biliyorduk. Özellikle beklerin etkili ataklar geliştirdiğini ve o konuda zaafımız olduğunu düşündüğümüz için o bölgede Tayfun’u kullandık ve hücum üstünlüğünü elimizde tutmak istedik. Yakaladığımız toplar maçın akışını değiştirdi. Pozisyon zenginliği adına, mücadele adına üst seviye bir maç oldu. Maçın son 10 dakikasında biraz geriledik. Skor 3-2 iken yakaladığımız pozisyonları gole çevirsek daha iyi bir maç olabilirdi” dedi.

Bazı eksikliklerinin olduğunu anlatan Tuna, “İyi bir takım olduğumuzu biliyoruz. İyi bir sonuç elde ettik” diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 27 Ağustos 2017, 13:54
YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER