Kaymakam ve Belediye Başkan Yardımcısı engelli sporcularla maç yaptı

Kaymakam ve Belediye Başkan Yardımcısı engelli sporcularla maç yaptı

Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde; Kaymakam Gökhan Görgülüaslan ile Belediye Başkan Yardımcısı Gökay Bacan engelli sporcularla basketbol maçı yaptı.

Ayvalık Gençlik Hizmetleri ve İlçe Spor Müdürlüğü bünyesindeki kapalı spor salonunda gerçekleşen karşılaşmada engeli sporcular azimleriyle tribünlerin takdirini kazandı.

Gençlik Hizmetleri ve İlçe Spor Müdürü Cem Hamzaoğlu’nun yanı sıra Ayvalık Belediyesi Sosyal İşler Müdürlüğü personelleriyle, engelli sporcuların ailelerinin de tribünden izlediği karılaşmada engelli sporcuların antrenörü Alper Altıoğlu, Ayvalık Kaymakamlığı Ayvalık Gençlik Merkezi Liderleri de yer aldı.

Ayvalık Belediyesi bünyesindeki Zihinsel Engelliler Merkezi’nin çalışkan sporcularının attıkları her basket de sevinçlerinin izleyenlerin yüzlerinde mutluluk tebessümleri oluşturduğu karşılaşmanın ardından Ayvalık Gençlik Hizmetleri ve İlçe Spor Müdürlüğü tarafından engelli sporculara forma, şapka ve eşofmanlar armağan edilirken, anlamlı maç sonrasında Kaymakam Görgülüaslan da sporculara lor tatlısı ikramında bulundu.

Karşılaşmayla ilgili muhabirimize açıklamalarda bulunan Ayvalık Kaymakamı Gökhan Görgüüaslan, özel sporcularla maç süresince salonun bir ucundan bir ucuna koşuşturmaktan yorgun düştüğünü ama bundan çok büyük keyif aldığını belirterek, “Böyle sportif meziyetleri olan bu kardeşlerimizle beraber olmak benim için çok büyük bir keyifti. Bu mutluluğu bu arkadaşlarımızla birlikte yaşamak benim için büyük bir mutluluk vericiydi” dedi.

Engelli sporcularla maç yapan Ayvalık Belediye Başkan Yardımcısı Gökay Bacan da, “Bu kardeşlerimizle birlikte spor yapmak gerçekten çok keyifliydi. Bizi epey zorladılar ve terlettiler. Ama onların bu emeği o terlere değerdi. İnşallah bu maçın rövanşını da yaparız” diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 19 Aralık 2017, 09:52
YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER