Yılmaz Büyükerşen’e kafe önünde saldırı

Yılmaz Büyükerşen'den saldırı sonrası ilk açıklama

 Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, masa ve sandalyelerin kaldırılması konusunda talimat verdiği kafenin önünde uğradığı saldırı sonrası açıklama yaptı. 

Üniversite Caddesi üzerinde bulunan Haller Gençlik Merkezi içerisinde Odunpazarı ve Tepebaşı belediye başkanları ile birlikte kameraların karşısına geçen Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, saldırı ile ilgili, “1-1,5 buçuk saat önce, Haller Gençlik Merkezi önünde bir saldırıya uğradık. Ben iyiyim yanımdaki basın danışmanım Kemal bey kardeşim de iyi durumda. Biz böyle şeylere pek pabuç bırakmayız. Her şey şehrin menfaatinedir. Şehir menfaatine aykırı olan konulara da müdahale etmekten belediye başkanları olarak asla çekinmeyiz. Tabii bu müdahalelerden hoşlanmayanlar, her türlü tecavüzü yapacak güçteler. Ben tüm mecralardan geçmiş olsun dileklerinde bulunan herkese teşekkür ederim, sağ olun. Emniyet, Valilik, İç İşleri Bakanlığı, savcılık duruma müdahale ettiler ve olayı ele aldılar” dedi. 

Yılmaz Büyükerşen’e saldıran 2 şüpheli gözaltına alındı

 Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen’e saldırdığı iddia edilen 2 kişi gözaltına alındı.
Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen'e, kimliği henüz belirlenemeyen kişi veya kişiler saldırı girişiminde bulunmuştu. Saldırıyı gerçekleştirdiği iddia edilen 2 şüpheli emniyet ekipleri tarafından gözaltına alındı. Gözaltına alınan zanlıların üzerinden kurusıkı silah çıktığı öğrenildi.
Olayla ilgili soruşturma devam ediyor. 

YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER