AYVALIK BELEDİYESİ İLÇEYE YAKIŞANI YAPIYOR

AYVALIK BELEDİYESİ İLÇEYE YAKIŞANI YAPIYOR

Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde, Ayvalık Belediyesi tarafından yapılan çevre düzenlemeleri vatandaşlarca takdirle karşılanıyor.
  Yeşile ve çevreye önem veren bir anlayış ile ilçe genelindeki parkların mevcut koşulları göz önünde bulundurularak yapılan çalışmalar kapsamında, söz konusu parkların görüşü açılarının ferahlatılması amaçlanıyor. İlçenin en büyük mahallesi Ali Çetinkaya sınırları içinde bulunan belediyeye ait Yunus Emre parkında budanan ağaçların yanı sıra dinlenme ünitelerinin yenilendiği dikkatlerden kaçmazken, Ali Çetinkaya Mahallesi’nin Cunda Adası sapağında yapımı tamamlanan yeni kavşağın bulunduğu alana konuşlandırılan süs havuzunun beğenileri üzerinde topladığı gözleniyor.
  Hareketli su oyunları ve havanın kararmasıyla rengarenk ışıklandırmayla yeni kavşağa farklı bir ambiyans katan havuzda deniz suyunun kullanıldığı belirtiliyor.
 
PROJELER HIZLA HAYATA GEÇİRİLİYOR
  Ayvalık Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü yetkilileri, daha modern ve çağdaş bir kent oluşturabilmek için Belediye Başkanı Hasan Bülent Türközen’in talimatlarıyla sürdürdükleri çalışmalar ışığında üretilen projeleri hayata geçirmeyi sürdürdüklerini kaydederek, “Yunus Emre Parkında devam eden çalışmalar, ilçe genelindeki diğer parklarda da sürecektir. Park Bahçeler Müdürlüğümüzce de bakımı yapılan parkların korunması ve onlara sahip çıkılmasına halkımızın da destek vermesini bir vatandaşlık görevi olarak görüyoruz” ifadelerini kullandılar.

Güncelleme Tarihi: 11 Ocak 2013, 20:31
YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER