MEÇHUL KAZA: 4 YARALI

MEÇHUL KAZA: 4 YARALI

Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde, çeşitli yerlerinden yaralanan 4 kadın, devlet hastanesine götürülerek tedavi altına alındı.
  Zeytin tayfasında oldukları öğrenilen Emine Çavdar (59), Buse İğbüken (19), Yasemin Yıldıran (36) ve Ayşe Köse (62) adlı 4 bayanın, ilçenin zeytinliklerinin bulunduğu bir alanda topladıkları zeytinlerle ilçe merkezine traktör römorkunda dönerken, yolda römorkun tekerinin büyük bir taşın üzerine çıkması sonrasında römorktan zeytin dolu çuvallarla düştüklerini iddia ettikleri öğrenildi. Ancak olayı duyan kazazede yakınları, traktör römorkunun devrildiğini ve bu yüzden e 4 bayan zeytin toplayıcısının yaralandıklarını söylemesi kafaları karıştırdı. İddiaya göre, yaralanan kadınları, kazayı yapan traktörün şoförünün Ayvalık Devlet Hastanesi Acil Servisi’ne teslim ettikten sonra hastaneyi terk etti.
  4 yaralı kadının kendilerini hastaneye götüren traktör şoförünün ismini tüm ısrarlara rağmen söylememeleri dikkat çekti. Kadınların yaralandıkları mevkii söylemeyip, sadece zeytin arazide söz konusu olayın meydana geldiğini kaydettikleri belirtildi. Jandarma ve polis olayın nedeni, nerede olduğu ve nasıl olduğuna ilişkin araştırma başlatırken, meçhul kazayı Emine Çavdar ve Buse İğbüken’in hafif sıyrıklarla atlattığı öğrenildi.
  Aynı meçhul kazada ağır yaralanan Yasemin Yıldıran ile beli kırıldığı öğrenilen Ayşe Köse ameliyata alındı.

Güncelleme Tarihi: 06 Ocak 2013, 19:34
YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER