Mutluluğa denizden gelip yelken açtılar

Mutluluğa denizden gelip yelken açtılar

Balıkesir’in Ayvalık ilçesinin efendi kişiliğiyle tanınan yakışıklı gençlerinden Ali Arıcı ile ilçenin güzel kızlarından Anıl Çiftçi, Çınar Düğün Salonu’nda gerçekleşen görkemli bir düğünle dünya evine girdiler. Genç çiftin düğün salonuna denizden bir gezi teknesi ile girmesi renkli görüntüleri de beraberinde getirdi. 
  8 Eylül’de White Beach Sahil Cafe’de düzenlenen sade bir nikah töreni ile dünya evine giren çiftin düğününde; damadın babası Ayvalık’ın tanınmış esnaflarından Ömer Arıcı ile zarif eşi Hayriye Arıcı’nın yanı sıra Ayvalık’ta Akın Eczanesi’nin sahibi Süreyya Çiftçi ve eşi Esin Çiftçi’nin mutlulukları ise adeta gözlerinden okunuyordu.
  Düğünde; gelinliği ile adeta bir kuğu gibi olduğu gözlenen gelin Anıl zarafetiyle dikkatleri üzerinde toplarken, damat Ali ise şık damatlığının içinde yakışıklılığıyla göz kamaştırdı.


  Ayvalık’ın tanınmış işadamları Ahmet Yararbaş’ın yanı sıra ilçede uzun yıllar Nüfus Müdürlüğü yaptıktan sonra emekli olan Figen Onay Pideci ve Ayvalık’ın tanınmış esnaflarından Ahmet Onay’ın da seçkin davetliler arasında yer aldığı görkemli düğünde;  davetlilere ikramların yapılırken genç çift müzik eşliğinde dakikalarca birbirilerinin gözlerine bakarak dans etti.
  Düğünde davetliler gecenin ilerleyen saatlerine kadar Piyanist Murat’ın birbirinden hareketli şarkılarıyla pistten inmedi. (İHA)

YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER