10 10 2010 Fuarında Edremit'e büyük ilgi

10 10 2010 Fuarında Edremit'e büyük ilgi

BalıkesirValiliği tarafından düzenlenen 10 10 2010 Balıkesir Etkinlikleri çerçevesinde açılan fuarda yer alan Edremit Standı büyük ilgi gördü.
Edremit Kaymakamlığı, Edremit Belediyesi, Kadıköy Belediyesi, Zeytinli Belediyesi, Güre Belediyesi ve Altınoluk Belediyelerinin iş birliği ile açılan stand Balıkesir de en çok ilgiyi çeken standlar arasında yer aldı.  Resmi açılış seromonisinden sonra standları gezen Balıkesir Valisi Yılmaz Arslan, Edremit standına büyük bir zaman ayırdı. Edremit Kaymakamı Osman Tunç ve Edremit Belediye Başkanı  Tuncay Kılıç tarafından karşılanan Vali Arslan’a zeytin ve zeytinyağı ikram edildi. Ayrıca Edremit Belediye Başkanı Tuncay Kılıç’ta Vali Arslan’a Anıt Ağaçlar Kitabını hediye etti.  Körfezin incisi Edremit’in büyük bir potansiyele sahip olduğunun altını çizen Vali Arslan özellikle turizm yatırımları ile bölgenin parlayan yıldızı olma yolunda hızlı adımlar atıldığının altını çizdi.
Bölge tanıtımları ile dikkatleri çeken Edremit Belediye Başkanı  Tuncay Kılıç ise yakın çevremizde kurulan bu fuar ile Edremit’in tanıtım çalışmalarının sürdüğünü ifade ederek çalışmalarda emeği geçen herkese teşekkür etti.
Hazırlanan stantta Edremit Kaymakamlığının tanıtım kitaplarının yanı sıra zeytin zeytinyağı ürünlerinde teşhir edildi. Edremit Belediyesi  tarafından hazırlanan ve ilçenin tümünü kucaklayan tanıtım filmide beğeni ile izlendi.

Güncelleme Tarihi: 07 Ekim 2010, 21:38
YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER