Balıkesir de yaşayan Erzincanlılardan hayırlı olsun ziyaretleri

Balıkesir’de yaşayan Erzincanlılar, hemşehrilerine hayırlı olsun ziyareti yaptı.Balıkesir’de göreve yeni atanan Erzincanlı İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Lokman Gültekin, İvrindi Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Korkmaz Oruç...

Balıkesir de yaşayan Erzincanlılardan hayırlı olsun ziyaretleri

Balıkesir’de yaşayan Erzincanlılar, hemşehrilerine hayırlı olsun ziyareti yaptı.

Balıkesir’de göreve yeni atanan Erzincanlı İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Lokman Gültekin, İvrindi Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Korkmaz Oruç ve Pamukçu Ovası Sulama Birliği Başkanı Alibey Işık’ı Balıkesir’de yaşayan hemşehrilerine hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Balıkesir’de yaşayan Erzincanlılar ilk olarak İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Lokman Gültekin’i makamında ziyaret ederek görevlerine atanmasından dolayı tebrik ederek, başarı dileklerinde bulundu. Daha sonra İvrindi Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Korkmaz Oruç ve Pamukçu Ovası Sulama Birliği Başkanı Alibey Işık’ı ziyaret ederek, hayırlı olsun ziyareti yaptılar.

Balıkesir’e yeni atanan müdürlerin ziyaretine Balıkesir Üniversitesi öğreti üyesi Prof. Dr. Kenan Ziya Taş, Emekli Banka Müdürü Ali Karaman, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğünden Numan Özel ve dernek üyeleri katıldı.

YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER