Bandırmaspor’da UÇK sorunu çözüldü

2019-2020 Futbol Sezonunda Tff 2.lig Kırmızı Grup'ta Mücadele Edecek Bandırmaspor'da Uyuşmazlık Çözüm Kurulu (uçk)'da Bulunan Dosyalar Futbolcularla Yapılan Anlaşma Ve Ödemelerin Ardından Çözüldü. Uçk'da Dosyası Kalmayan Bordo Beyazlılar Futbolcuların Tamamına Lisanslarını Çikardi.

Bandırmaspor’da UÇK sorunu çözüldü

2019-2020 futbol sezonunda TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele edecek Bandırmaspor’da, Uyuşmazlık Çözüm Kurulu’nda (UÇK) bulunan dosyalar futbolcularla yapılan anlaşma ve ödemelerin ardından çözüldü. UÇK’da dosyası kalmayan bordo-beyazlılar, futbolcuların tamamına lisanslarını çıkardı.

Bandırmaspor’da itilaflı futbolcularla olan sorunlar çözüme kavuşturuldu. Kulübün resmi sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, "Şu an itibari ile resmi olarak borcumuz kalkmış ve 2019-2020 sezonu için tüm futbolcularımızın lisans çıkarılma işlemi başlatılmıştır" denildi.

UÇK dosyalarının çözüme kavuşturulmasının ardından kulüp yetkililerinin tüm futbolcuların lisans işlemlerini tamamladıkları da öğrenildi.

Son dakikada 2 transfer daha

Bordo-beyazlılar, bir yandan UÇK sorununu çözüp lisans çıkartırken, diğer yandan da kadroya 2 yeni isim daha kattı. Bandırma ekibi, geçen sezon Adanaspor forması giyen tecrübeli futbolcu Onur Akbay ile adını Beşiktaş ile duyuran ve 2018-2019 sezonunda Sarıyer’de top koşturan Ali Kuçik ile anlaşmaya vardı.

YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER