Edremit Canbey'i meclise gönderme sözü verdi

Edremit Canbey'i meclise gönderme sözü verdi. AK Parti Balıkesir Milletvekili adayı Dr. Mustafa Canbey Balıkesir’in Edremit ilçesini karış karış dolaşarak “24 Haziran’da Edremit Reis’le ve AK Parti ile devam der” dedi.

Edremit Canbey'i meclise gönderme sözü verdi

AK Parti Balıkesir Milletvekili adayı Dr. Mustafa Canbey Balıkesir’in Edremit ilçesini karış karış dolaşarak “24 Haziran’da Edremit Reis’le ve AK Parti ile devam der” dedi.

AK Parti Balıkesir Milletvekili adayı Dr. Mustafa Canbey seçim çalışmalarını yürüttüğü Edremit’te tokalaşmadık vatandaş bırakmamak için ilçeyi karış karış dolaşıyor. Altınoluk’ta esnaf ziyareti yapan Canbey, Yaşyer Mahallesinde iftarı vatandaşlarla birlikte açtı. Avcılar Mahallesinde de kahvehane ziyaretleri yapan Dr. Canbey, Edremitlilerin sıcak ilgisinin 24 Haziran seçimlerinde sandığa da yansımasını arzu ettiklerini belirterek, “Halkımız herşeyin en iyisine layık. Çalmadık kapı, dokunmadık vatandaşımız kalmayacak. İnşallah onların desteğiyle kutlu yürüyüşümüz devam edecektir” dedi.

Tek yürek olan esnaf ve halktan bazı vatandaşlar, "Kimimiz sol görüşlü ama, artık parti kavramı yok, kalmadı. Hemşehrimiz Canbey çok tecrübeli. Biz kısır döngü istemiyoruz. Ülkede huzur ve hizmet bekliyoruz. Diğer partilerden meclise milletvekili göndersek, zaten hizmet gelmiyor. Hep kavga peşindeler. AK Parti hizmet partisi, Canbey'de hizmet eri. Körfezden vekil çıkması hizmetsiz kalmamak için bilinçli oy kullanarak Canbey'i destekliyoruz. Yoksa bizimkiler hayal dünyasındalar. AK Parti alternatifsiz. Balıkesir'den 5- 6 milletvekili süpriz olmaz" demeleri dikkat çekti.

Güncelleme Tarihi: 11 Haziran 2018, 19:01
YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER