ESKİ BELEDİYE BİNASI KADINLARA İŞ ATÖLYESİ OLACAK

 ESKİ BELEDİYE BİNASI KADINLARA İŞ ATÖLYESİ OLACAK

Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, eski belediye binası Kültür ve Sosyal Hizmetler Müdürlüğü haline getirilirken kadınlara da iş atölyesi olacak. Restore edilen eski binanın açılışı için düzenlenen törende büyük coşku yaşandı.
  Burhaniye’de 45 yıllık belediye binası Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü haline getirilirken,  çok sayıdaki birimi de bünyesinde barındıracak. Belediyenin yeni hizmet binasına taşınmasının ardından boş kalan eski belediye binası kültür hizmetlerinde kullanılacak. Binanın zemin katının Kadın Platformu olarak kullanılacağını anlatan Belediye başkanı Fikret Akova, kadınların ürettiklerini satma olanağına kavuşacaklarını söyledi. Katılımcılara teşekkür eden Başkan Akova, “1967 yılında yapılan binamızı restore ederek kültür hizmetlerine tahsis ettik. Kadın Platformunda üretilen eserler gene burada satılacak. Ayrıca Kent konseyi, Belediye kent Tiyatrosu ve Belediye Spor Kulübü de bu binada yer alacak. Burhaniyeliler olarak her zaman güzelliklere layıksınız. Sizlere hizmet için çalışıyoruz. Burhaniye’mizi çağdaş bir kent yapmak için çalışıyoruz. Açılışımıza katılan herkese teşekkür ediyorum” dedi.
  Konuşmanın ardından kurdele kesilirken, Belediye Gençlik Merkezi Halk Oyunları Ekibi’nin gösterileri de büyük ilgi gördü. Törenin sonunda konuklara etli pilav ve ayran ikramı yapıldı. Düzenlenen törene daire amirleri, okul müdürleri, memurlar ve kalabalık bir vatandaş topluluğu katıldı.

Güncelleme Tarihi: 12 Aralık 2012, 20:23
YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER