Edremit Park bahçeler çalışıyor, ilçe yeşilleniyor

 
Edremit Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından her yıl düzenli olarak yürütülen budama çalışmaları başladı.
 
Edremit Belediyesi Park Bahçe Müdürlüğü ekipleri daha yeşil bir kent için ilçedeki yeşil alanlarda ağaç bakım ve budama çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. Ağacın ömrünün uzatılması, estetik görüntüsünün ve hastalıklara karşı direncinin arttırılması amacıyla Ziraat ve Çevre Mühendislerinin raporları doğrultusunda ilçe sınırları içerisinde ki ağaçların budamaları yapılıyor.
Edremit Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürü Yusuf Madanoğlu, “Belediyemizin sorumluluğundaki tüm parklarda ekiplerimiz ağaçların ve yeşil alanların bakım ve budama hizmetlerini özenle yapıyor. Çevreye duyarlı ve Ziraat Mühendisi ile Çevre Mühendisi kontrolünde bölge bölge budama işlemlerimiz devam ediyor” dedi.
Altınoluk Mahallesi’nde ki çalışmalar ile ilgi bilgi veren Edremit Belediyesi Altınoluk Sorumlusu Mustafa Özkan, “Budama çalışmalarımız sadece Altınoluk merkez değil, dün Doyuran’da bugünde Avcılar’da çalışmalar devam ediyor.  Ardından Narlı ve diğer mahallerde ağaç budama ve çevre düzenlemeleri yapılmaktadır” dedi.

YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER