EDREMİT’TE HER OKULA POLİS

EDREMİT’TE HER OKULA POLİS

Balıkesir’in Edremit ilçesinde, İlçe Emniyet Müdürlüğü, okulların giriş ve çıkışlarında güvenlik tedbirlerini arttırdı.
 Yeni planlanan uygulama ile ilköğretim, lise ve dengi okullarda İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile Edremit İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği ve Çocuk Büro Amirliği koordinesindeyapılan çalışma uygulamaya kondu.
 Plan çerçevesinde, Emniyet Müdürlüğü’nde her okuldan bir amir sorumlu olup, 4 lisede 3 polis memuru sabit, 4 lisede 2 polis memuru ve 14 ilköğretim okulunda 4 polis memuru irtibat görevlisi olarak görevlendirildi. Bunun yanı sıra sivil ve resmi motorize ekipler, okulların önlerinde sabah, öğlen, akşam, giriş ve çıkışlarında güvenlik önlemi aldı.
 Emniyet Müdürü Uğur Gül, “Çocuklarımız her şeyimiz. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın daha güvenli bir biçimde eğitim ve öğrenim görebilmeleri amacıyla, okul içerisinde ve dışarısında her türlü zararlı akımlardan, yıkıcı bölücü faaliyetlerden, bağımlılık yapan zararlı maddelerden korumak için bu planı uygulanmaya başladık. İhtiyaç duyulması halinde ek tedbirler de alacağız. Okullarımızda yasa dışı kuş uçurtulmayacak” dedi. 

Güncelleme Tarihi: 06 Ekim 2010, 23:04
YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER