Yavaş, atom karınca gibi

Yavaş, atom karınca gibi

Doğal şehir Sındırgı Başkanı ve yeni dönem başkan adayı Ekrem Yavaş, Sındırgır’ya gerek yatırımları gerekse başarılı çalışmaları dikkat çeken isimlerin başında geliyor. Birde seçim çalışmalarında günü 25 saat kullanan ve medyada neredeyse dakika dakika halkı bilgilendiren bölgemizin en dikkatini çeken başkanıdır.

Doğal şehir, kaplıcaları, doğası ve Yağcı Bedir Halıları kadar Amerikan Barbi bebeklerine rakip bebekleriyle ön plana çıktığı kadar, Eşkişehir’in heykelleri  ve kültürel çalışmalarını örnek alarak yeni dönemde şehrin simgesi olan kimlikleri ön plana çıkarmayı tasarlamaktadır.

Bu nedenle Dünyaca ünlü Devlet Sanatçısı Heykeltıraş  Prof.Dr.Tankut Öktem’in Bursa-Gemlik’te yeni açılan müzesini ziyaret ederek, kızı Pınar Öktem Doğan’ın atölye çalışmalarını izleyerek fikir alışverişinde bulundu. Bu hafta oğlu Muhammed’in düğün hazırlıkları, günlük siyası ziyaretler ve yeni dönem sındırgı2nın çıtasını daha yukarılara çıkaramak içinde gördüğüm Ekrem Yavaş başkan adaeta ‘Atom Karınca’ ünvanını hak ediyor

YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER