AK Kadınlar Dünya Engelliler Günü’nde kapı kapı dolaşarak engellileri ziyaret ettiler.

AK Kadınlar Dünya Engelliler Günü’nde kapı kapı dolaşarak engellileri ziyaret ettiler.

Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde, Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) İlçe Kadın Kolları yönetimi, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nde kapı kapı dolaşarak engellileri ziyaret etti.

Ayvalık AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Gökben Karakaş’ın yanı sıra Nilay Çobanoğlu Dilek Çobanoğlu ve Gülcan Ermiş tarafından gerçekleştirilen ziyaretlerde, 16 mahalledeki engellilerle, ilçenin tanınmış gazetecisi ortopedik engelli Suat Salgın’a yönelik gerçekleştirildi.

Yağışlı ve soğuk havaya rağmen ev ev dolaşarak engellileri ve çilekeş ailelerini ziyaret eden AK Kadınlar vatandaşlardan da takdir topladı.

Engelliler ve ailelerinin sorunlarını dinleyip, çözümlerini bulabilmek için yetkili makamlara iletebilmek için notlarını alan AK Kadınların gerçekleştirdiği ziyaretlerin son durağı engelli gazeteci Suat Salgın’a yönelik oldu.

Sıcak ve samimi bir atmosferde gerçekleşen ziyarette, AK Parti Ayvalık İlçe Kadın Kolları olarak sadece engellilere değil, sosyal anlamda ihtiyaç sahibi vatandaşlara yönelik yaptıkları çalışmaları anlatan Başkan Gökben Karakaş, engellilerin toplumsal hayatın ayrılmaz bir parçası olduğunu belirtti.

Siyasi beklentileri olmaksızın engelliler başta olmak üzere ihtiyaç sahibi insanlara yönelik sosyal çalışmalar yaparken, her şeyden önce birer anne olarak davrandıklarını kaydeden Başkan Karakaş, bu yönde gerçekleştirdikleri faaliyetleri tamamen insani duygularla yaptıklarını söyledi.

Engellilerin hayatın bir parçası oldukları için sadece yılın belli günlerinde anımsanmasını doğru bulmadıklarının altını çizen AK Parti Ayvalık İlçe Kadın Kolları Başkanı Gökben Karakaş, bu yüzden de gerek parti politikalarında gerekse de güncel hayatta her zaman engellilerin yanında olduklarını vurguladı.

Samimi ziyaret günün anısına çekilen hatıra fotoğrafıyla sona erdi.

(Suat Salgın)

Güncelleme Tarihi: 03 Aralık 2021, 22:00

Bekir Terzioğlu

YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER