AYVALIKLI DEVECİLERDEN TÜRKÖZEN’E PLAKET

 AYVALIKLI DEVECİLERDEN TÜRKÖZEN’E PLAKET

Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde, Belediye Başkanı Hasan Bülent Türközen’i makamında ziyaret eden Ayvalık Deveciler Cemiyeti temsilcileri, şenliğin gerçekleşmesindeki büyük katkıları nedeniyle Türközen’e bir plaket vererek teşekkür etti.
  12 Şubat 2011 tarihinde Ayvalık Belediye Başkanı Hasan Bülent Türközen’in himayesinde, Ayvalıkgücü Belediyespor yararına organize edilen 8. Ayvalık Geleneksel Deve Güreşleri Şenliği’nin ardından, önceki gün Türközen’i makamında ziyaret eden Ayvalık Deveciler Cemiyeti temsilcileri organizasyonun düzenlenmesinde verdiği desteklerden dolayı teşekkür etti. 8. Ayvalık Deve Güreşleri Şenliğinin Tertip Komitesi Başkanı Mustafa Yatkın’ın öncülüğünde gerçekleşen ziyarette; Deveciler Cemiyetini temsilen İsmail Dural, Ayhan Tokmak ve Mustafa Uludağ hazır bulundu.
  Ziyarette, Ayvalık Deveciler Cemiyeti; himayesinde gerçekleşen ve bölgede büyük yankı bulan, Türkiye’de Selçuk’tan sonra en büyük deve güreşi organizasyonu olarak nitelendirilen organizasyon için verdiği büyük destekten dolayı Ayvalık Belediye Başkanı Hasan Bülent Türközen’e bir plaket takdim ederek teşekkür etti.
 
TÜRKÖZEN’İN SÖZLERİ DEVECİLER TARAFINDAN SEVİNÇLE KARŞILANDI
  Yapılan ziyaretin sohbet havasında geçtiği gözlenirken, Başkan Türközen yapılan deve güreşlerinin kusursuz bir organizasyonla gerçekleşmesinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Bu yıl 8. kez, Ayvalık Deveciler Cemiyetinin girişimleriyle düzenlediğimiz Deve Güreşleri Şenliği tam bir festival havasında gerçekleşti. 5 binden fazla vatandaşımızın büyük ilgiyle izlediği geleneksel deve güreşlerini bu güne kadar olduğu gibi bundan sonrada görevde olduğum sürece her yıl daha da görkemli olarak organize etmeyi sürdüreceğiz” diye konuşması deveciler cemiyeti temsilcileriyle, deve sahiplerince büyük bir sevinçle karşılandı.

Güncelleme Tarihi: 22 Şubat 2012, 20:03
YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER