AK Parti Balıkesir Gençlik Kolları Başkanı Hüseyin Murat Uysal hüzünle son yolculuğuna uğurlandı

AK Parti Balıkesir Gençlik Kolları Başkanı Hüseyin Murat Uysal hüzünle son yolculuğuna uğurlandı

Geçirdiği kalp krizi sonucu genç yaşta hayatını kaybeden ve ani ölümü ile Balıkesir ve AK Parti teşkilatında büyük üzüntüye neden olan Balıkesir Gençlik Kolları Başkanı, Bigadiç MYO öğretim görevlisi Hüseyin Murat Uysal' ın cenazesi baba ocağında helallik alındıktan sonra Zağnos Paşa Camii'ne getirildi.

Anayasa Mahkemesi Üyesi Muhterem İnce’nin yakını Ömer Nasuhi Bildik’in cenazesi de aynı yerden kaldırıldı. Cenaze törenine, AK Parti Balıkesir milletvekilleri Mustafa Canbey, İsmail Ok, Ali Taylan Öztaylan, MHP Balıkesir Milletvekili Ekrem Gökay Yüksel, Balıkesir Valisi İsmail Ustaoğlu, AK Parti Genel Başkan Yardımcıları Belgin Uygur, Erkan Kandemir, Hamza Dağ ve AK Parti Genel Sekreteri Fatih Şahin, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Karesi Belediye Başkanı Dinçer Orkan, Alıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı, çevre ilçelerin belediye başkanları, AK Parti Balıkesir il ve ilçe teşkilatları ile çok sayıda partili katıldı. Uysal Başçeşme kabristanında toprağa verildi. Uysal'ın ani ölümü yakınları, sevenleri ve partilileri yasa boğdu.

Fıtık ameliyatı olmuştu.

Kısa bir süre önce fıtık ameliyatı geçiren evde tedavisine devam edilen AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Hüseyin Murat Uysal, kalp krizi geçirerek hayatını kaybetmişti.

Uysal, 1 çocuk babasıydı.

Güncelleme Tarihi: 01 Ocak 2024, 17:35

Körfezde Haber®

YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER