Ayvalık açıklarında denizde Fetö operasyonu

Ayvalık açıklarında denizde Fetö operasyonu

 Balıkesir İl Emniyet Müdürlüğü Ayvalık İlçe Emniyet Müdürlüğü ile, Ayvalık  Sahil Güvenlik Komutanlığı ekipleri, Fetö’den mahkemeleri devam eden 2’si çocuk 7 kişiyi kaçarken yakaladı.

Edinilen bilgiye göre, Ayvalık Badavut mevkiinde denizde yapılan operasyonla Yunanistan Midilli adasına kaçmak üzere organizatör şüpheli M.E.V’un bulunduğu teknede “FETÖ/PDY Silahlı terör örgütü üyesi olmaktan haklarında adli işlem yapılan ve yargılanmaları devam eden (2) ihraç Komiser Yardımcısı, (2) ihraç Polis memuru ve  (2) Çocuk olmak üzere toplam (7) kişi yakalandı.

Ayvalık Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde “FETÖ/PDY Silahlı Terör örgütüne üye olmaktan ve Göçmen Kaçakçılığı” suçlarından yapılan soruşturmada,  şüphelilere ait; (3)  adet cep telefonu, (8.000) dolar ve (1.500) Euro, MACLEIN isimli fiber tekneye ise el konuldu. Yapılan adli işlemlerinin akabinde FETÖ/PDY Silahlı terör örgütü üyeleri ihraç (4) şüpheli ve (2) organizatör şüpheli Ayvalık  Cumhuriyet Başsavcılığına sevk edilirken, şüpheli S.Y ve H.D “Tutuklandı”, şüpheli M.Y için “ev hapsi” verildi, şüpheli S.Y ise “adli kontrol şartıyla serbest” bırakıldı, organizatör şüpheliler İ.A ve M.E.V adli makamlarca “Tutuklandı.” FETÖ/PDY ve Tüm terör  örgütlerine  yönelik  operasyonel çalışmalarının aralıksız ve titizlikle devam ettiği açıklandı. (Faruk Türk)

Güncelleme Tarihi: 06 Aralık 2021, 22:56

Körfezde Haber®

YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER