Ayvalık’ta Başkan Ergin’den Kırsal bölgelerde hayat şartlarını kolaylaştırma hamlesi

Ayvalık’ta Başkan Ergin’den Kırsal bölgelerde hayat şartlarını kolaylaştırma hamlesi

Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde, Ayvalık Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Çamoba Kırsal Mahallesi’nde yol düzenleme çalışmalarını gerçekleştiriyor. Ayvalık Belediye Başkanı Mesut Ergin, belediye meclis üyesi Semih Varol, birim amirleri ve mahalle muhtarı Mahmut Çakıroğlu ile birlikte Çamoba Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya geldi.

Ayvalık Belediyesi, merkez ve kırsal mahallelerde çalışmalarını aralıksız sürdürürken, kırsal mahallelerde vatandaşların hayat şartlarını kolaylaştıracak hizmetlere da devam ediyor. Özellikle kırsal mahallelerde vatandaşların taleplerini yerine getiren Ayvalık Belediyesi, yaptığı faaliyetlerle kırsalda yaşayan vatandaşların yaşam standartlarını iyileştirecek çalışmalarla takdir topluyor.

Başkan Mesut Ergin Kırsal mahallelerdeki faaliyetler çerçevesinde gerçekleştirilen yol çalışmalarını yerinde inceledi, devam eden işleri de adım adım kontrol etti. Kullanılan malzemenin kalitesinden, işçiliklerine kadar her ayrıntıyı titizlikle inceleyen Başkan Mesut Ergin; “Çamoba sakinlerimizin daha konforlu bir ulaşım imkanına kavuşmuş olmalarını görmek ve tamamlandığında mahallemizi daha da güzelleştirecek çalışmalarımızdan memnuniyetlerini duymak bizleri mutlu etti. Göreve geldiğimiz günden bugüne kırsal mahallelerimizde program dahilinde vatandaşlarımızın yol güvenliğini sağlamak amacıyla kendi imkanlarımızla çok önemli çalışmalar gerçekleştirdik. Mahallerimizde, çocuğundan yaşlısına tüm vatandaşlarımız ile sohbet edip sorunlarını dinliyor, çözüm önerilerimizi ve onlar için yapacaklarımızı paylaşıyoruz" dedi.

Başkan Mesut Ergin, ayrıca yapımı devam eden Çamoba Camii’nin inşaatını da gezip, muhtar Mahmut Çakıroğlu’ndan bilgi aldı. (Suat Salgın)

 

Bekir Terzioğlu

YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER