Balıkesir Büyükşehirden çalışanlara zam müjdesi

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi ve BASKİ’de çalışan memurların maaşına yüzde 5.69 zam yapıldı.BEM-BİR SEN ile Balıkesir Büyükşehir Belediyesi arasında imzalanan toplu sözleşme ile Balıkesir Büyükşehir Belediyesi ve BASKİ’de...

Balıkesir Büyükşehirden çalışanlara zam müjdesi

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi ve BASKİ’de çalışan memurların maaşına yüzde 5.69 zam yapıldı.

BEM-BİR SEN ile Balıkesir Büyükşehir Belediyesi arasında imzalanan toplu sözleşme ile Balıkesir Büyükşehir Belediyesi ve BASKİ’de çalışan memur ve sözleşmeli personelin maaşlarına yüzde 5,69 oranında sosyal denge zammı yapıldı. Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, BASKİ Genel Müdürü Talat Özen ve BEM-BİR SEN Genel Başkanı Mürsel Turbay arasında imzalanan toplu sözleşmede tarafların hepsinin mutlu olduğu gözlendi.

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Kafaoğlu, protokol töreninde yaptığı konuşmada, yapılan zammın memurların ve sözleşmeli personelin analarının ak sütü gibi helal olduğunu belirterek, “Konunun muhatabı olan gerek biz ve gerekse sendikada yapılan zam oranından memnun. Biz belediye olarak personelimizin mutlu olmasını istiyoruz. Önce personelimiz mutlu olacak ki hizmet ettikleri insanları mutlu edebilsinler. Bu nedenle BEM-BİR SEN Genel Başkanı Sayın Mürsel Turbay ve ekibine gösterdikleri yakın ilgi ve alakadan dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER