Balıkesir Polis & jandarma 24 saat 02.12.2021

Balıkesir Polis & jandarma 24 saat 02.12.2021

Balıkesir İl Jandarma Komutanlığı Trafik Timlerince, sorumluluk alanımızda bulunan karayollarında yakın takip, drift, birbiri ardına şerit değiştirme, öndeki aracı hatalı sollama gibi agresif davranışlarda bulunan sürücülere yönelik olarak, 30 Kasım 2021 tarihinde " Agresif Sürücü Davranışlarının Denetimi” faaliyeti icra edilmiştir.

Yapılan denetimler sonucunda (1.033) araç kontrol edilmiş, (25) araca (8.432) TL idari para cezası uygulanmış, (4) araç trafikten men edilmiştir.

-------------

Balıkesir İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince İlimizde uyuşturucu madde ticareti yapan, nakleden, depolayan, kullanan şahıs ve gruplara yönelik çalışmalar sonucu İzmir yolu uygulama noktasında şüphe üzerine durdurulan bir araçta yapılan aramada;

2.688 adet Sentetik Ecza Hap ele geçirilmiş,
Araçta bulunan R.F ve H.E isimli şahıslar hakkında Uyuşturucu Veya Uyarıcı Madde İmal Ve Ticareti yapmak suçundan tahkikata başlanmıştır.
Uyuşturucu madde ticareti ve kullanımını önlemeye yönelik çalışmalarımız aralıksız ve titizlikle devam etmektedir.

-------------------

Balıkesir İl Emniyet Müdürlüğünce İlimizde genel güvenliği ve asayişi sağlamak amacıyla İl Merkezinde, Bandırma, Erdek, Gönen, İvrindi ve Savaştepe  İlçelerinde 01.12.2021 tarihinde yapılan çalışmalarda (14) aranan şahıs yakalanmış, (4) şahıs tutuklanmıştır.

          Yapılan aramalarda;

(1) adet ruhsatsız tabanca ve bu tabancaya ait (12) adet fişek ele geçirilmiştir.
Genel güvenliği ve asayişi sağlamaya yönelik çalışmalarımız aralıksız ve titizlikle devam etmektedir.

--------------

Balıkesir İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Bandırma Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Grup Amirliği  görevlilerince “Tütün ve Tütün Mamülü Kaçakçılığının” önlenmesine yönelik Bandırma İlçesinde yürütülen çalışmalar kapsamında;

01.12.2021 tarihinde Bandırma İlçesinde şüpheli şahsın işyerine yönelik yapılan operasyonda;

(37.000) Adet Boş Makaron,
(7.180) Adet Dolu Makaron,
(4.800) Gr Açık Tütün,
(2.800) Gr Nargile Tütünü,
(67) Adet Sökülmüş TAPDK Bandrolü ele geçirilmiştir.
Konu ile ilgili (1) şüpheli şahıs yakalanarak gözaltına alınmış olup;  hakkında “5607 Sayılı Kanuna Muhalefet” suçundan yasal işlem yapılan şahıs ile ilgili tahkikat devam etmektedir.

-------------

 
Balıkesir İl Emniyet Müdürlüğünce İlimizde genel güvenliği ve asayişi sağlamak amacıyla İl Merkezi, Bandırma, Burhaniye, Edremit, Erdek ve Gönen İlçelerinde 30.11.2021 tarihinde yapılan çalışmalarda (24) aranan şahıs yakalanmış ve (14) şahıs tutuklanmıştır.

Yapılan aramalarda;

(4) adet ruhsatsız tabanca ve bu tabancalara ait (16) adet fişek ele geçirilmiştir.
(1) adet kurusıkı tabanca ele geçirilmiştir.
Genel güvenliği ve asayişi sağlamaya yönelik çalışmalarımız aralıksız ve titizlikle devam etmektedir.

------------- Editör: Bekir Terzioğlu
 

Güncelleme Tarihi: 02 Aralık 2021, 14:23

Körfezde Haber®

YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER