Balıkesir Polis & jandarma 24 saat 10.03.2022

Balıkesir Polis & jandarma 24 saat 10.03.2022

Balıkesir Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde Balıkesir İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince FETÖ/PDY Silahlı Terör Örgütünün deşifre edilmesine yönelik olarak yürütülen çalışmalar kapsamında  Erzincan Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından hakkında 7 yıl 6 Ay kesinleşmiş hapis cezası sebebiyle aranma kararı bulunan S.C. isimli şüpheli KOM Şube Müdürlüğümüz görevlilerince yapılan çalışma sonucunda yakalanarak adli işlemlerinin tamamlanması akabinde cezaevine teslim edilmiştir.
 
FETÖ/PDY Silahlı Terör Örgütünün deşifre edilmesine yönelik çalışmalarımız aralıksız ve titizlikle devam etmektedir.

-----------------

Balıkesir İl Emniyet Müdürlüğünce İlimizde genel güvenliği ve asayişi sağlamak amacıyla Asayiş Şube Müdürlüğü, Altıeylül, Karesi, Ayvalık, Bandırma, Edremit, Erdek, Gömeç, Gönen ve Susurluk İlçelerinde 09.03.2022 tarihinde yapılan çalışmalarda (24) aranan şahıs yakalanmış ve (9) şahıs tutuklanmıştır.

Yapılan aramalarda;

(2) adet ruhsatsız tabanca ele geçirilmiştir.
(1) adet ruhsatsız tüfek ele geçirilmiştir.
Genel güvenliği ve asayişi sağlamaya yönelik çalışmalarımız aralıksız ve titizlikle devam etmektedir.

-----------------

Balıkesir İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü  görevlilerince İlimizde “Tütün ve Tütün Malulleri Kaçakçılığının” önlenmesine yönelik İl Merkezinde yürütülen çalışmalar kapsamında;

09.03.2022 tarihinde yapılan çalışmalarda;

80 kilo kıyılmış Tütün ele geçirilmiş olup, 
Konu ile ilgili  (1) şüpheli şahıs yakalanarak hakkında “5607 Sayılı Kanuna Muhalefet” suçundan gerekli adli işlem yapılmıştır.

Güncelleme Tarihi: 10 Mart 2022, 11:56

Körfezde Haber®

YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER