Başkan Uğur: "Görevimizin başındayız, hizmete devam"  

Uğur, "Görevimizin başındayız ve yeni projelerle hizmete devam edeceğiz" dedi.  

Başkan Uğur: "Görevimizin başındayız, hizmete devam"  

  Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, öğle namazı sonrası ilçe belediye başkanları ile birlikte bir çay bahçesinde basın mensupları ile buluştu. Uğur, son günlerde gündemi meşgul eden istifa söylentileri ile ilgili, "Bununla ilgili yazılı açıklamam olmuştu. Görevimizin başındayız ve yeni projelerle hizmete devam edeceğiz" dedi.  
  Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, tüm ilçe belediye başkanları ile birlikte bir çay bahçesinde basın mensuplarının sorularını cevapladı. Uğur, görevinin başında olduğunu ifade ederek, "Bu kutlu yolculukta Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız ve Başkomutanımız Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte yola devam ediyoruz. Bunu ifade ettik. Bütün Balıkesirli Belediye Başkanlarımız bugün ziyaretime geldiler. İlçelerde yapmış olduğumuz yatırımlarla kendileriyle görüş alışverişinde bulunduk" dedi.
  Geçen hafta Cuma günü Ankara'da Türkiye Belediyeler Birliği'nin toplantısında başkanlık yaptığını ifade eden Uğur, "Türkiye Belediyeler Birliği'nin başkanlığını, istifa eden Kadir Topbaş'ın yerine birinci başkan vekili olduğum için vekaleten ben yaptım. Orada da basın mensuplarına gerekli açıklamayı yaptım. Perşembe akşamı ulusal medyada ve internet sitelerinde 'Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde görüşüyor' diye haberler çıktı ama böyle bir şey olmadığını Cuma günü yapmış olduğumuz meclis toplantımızda ifade ettik. Daha sonra Cumhurbaşkanlığından da bunların hepsi hayal ürünü olduğu ifade edildi. Biz yine görevimizin başındayız, işimize devam ediyoruz. Başladığımız projeler var. Bütün Belediye Başkanları ile birlikte işimize ve hizmete devam ediyoruz" şeklinde konuştu.
 

YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER