Burhaniye Zeytinyağı İzmir Oliv Tech Fuarında tanıtıldı

Türkiye’nin en önemli zeytin üretim merkezlerinden Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, zeytinyağları 8.İzmir Oliv Tech Zeytin, Zeytinyağı, Süt Ürünleri, Şarap ve Teknolojileri Fuarı’nda görücüye çıkarken yoğun ilgi gördü. Burhaniye...

Burhaniye Zeytinyağı İzmir Oliv Tech Fuarında tanıtıldı

Türkiye’nin en önemli zeytin üretim merkezlerinden Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, zeytinyağları 8.İzmir Oliv Tech Zeytin, Zeytinyağı, Süt Ürünleri, Şarap ve Teknolojileri Fuarı’nda görücüye çıkarken yoğun ilgi gördü. Burhaniye'den fuara 6 firma ile fuara katılırken, Burhaniye'den yüz kooperatif 100 zeytinciyi fuara götürdü.

Fuara giden Burhaniyeli zeytinciler, gün boyu fuardaki zeytin, zeytinyağı ve süt ürünlerini tadarken, yeni teknolojileri de tanıma fırsatı buldu.  Burhaniyeli çiftçiler unutulmaz bir gün yaşadı. Türkiye’nin dört bir yanından gelen ürünlerin görücüye çıktığı fuarda Burhaniye standındaki sergilenen zeytin ve zeytinyağları da büyük ilgi gördü. Burhaniye zeytinyağlarının yoğun ilgi firma yetkilileri fuara 6 firma ile katıldık. Yağlarımız yoğun ilgi gördü. Türkiye’nin değişik yörelerinden yağlar var. Ancak, biz bu konuda iddialıyız"denildi.

Güncelleme Tarihi: 12 Mayıs 2018, 18:25
YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER