CHP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın: "Vaat var, icraat yok”

CHP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın: "Vaat var, icraat yok”

CHP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın, AK Parti iktidarının Balıkesir ve ilçelerine söz verilip gerçekleştirilmeyen yatırımları TBMM gündemine taşımaya devam ediyor. Söz verip tutmayan AK Parti iktidarını eleştiren Ahmet Akın, “AK PARTİ iktidarının ömrü bu yatırımları yapmaya yetmeyecek ancak hemşehrilerim hiç merak etmesin, biz hayata geçireceğiz ve Balıkesir'imizin ve ilçelerimizin yatırımlarını en güzel şekilde tamamlayıp yenilerini yapacağız” dedi.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın, TBMM Genel Kurulu’nda Bandırma’ya söz verilen “butik stadı” anlattı. “Vaat var, icraat yok” diyen CHP’li Ahmet Akın şunları söyledi:

“BALIKESİR’DE İKTİDARIN TUTMADIĞI SÖZLERİNE ŞAHİTLİK EDİYORUZ”

“Balıkesir'imizde ve ilçelerimizde AK PARTİ iktidarının söz verip tutmadığı birçok yatırım vaadine şahitlik ediyoruz. Burada Balıkesir'imize verilen ve tutulmayan sözleri de sık sık gündeme getiriyorum. Bunlardan bir tanesi de Bandırma'mıza söz verilen yeni stadyumun yapılmasıydı. Nisan ayında bu konu AK PARTİ Genel Başkanı Erdoğan'a da iletildi ve Balıkesir'imize geldiğinde tekrar hatırlatıldı ancak tık yok. Gençlik ve Spor Bakanı da konuyu araştıracaklarını söylemişti. Samsun'da ve Akhisar'da örnekleri olan ve Bandırma'mıza söz verilen butik stat yatırımı için araştırmalar bir türlü bitmek bilmiyor. Özetle, vaat var, icraat yok; durum tam da böyle. AK PARTİ iktidarının ömrü bu yatırımları yapmaya yetmeyecek ancak hemşehrilerim hiç merak etmesin, biz hayata geçireceğiz ve Balıkesir'imizin ve ilçelerimizin yatırımlarını en güzel şekilde tamamlayıp yenilerini yapacağız.

Körfezde Haber®

YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER