DSP Balıkesir İl Başkanlığına Hasan Atmaca getirildi

DSP Balıkesir İl Başkanlığına Hasan Atmaca getirildi

Demokratik Sol Parti (DSP) Balıkesir İl Başkanlığına partinin Ayvalık İlçe Başkanı Hasan Atmaca getirildi.

DSP Genel Merkezi tarafından Genel Başkan Yardımcısı Örgüt Kurulu Başkanı Erdoğan Sincer imzasıyla yapılan atamada Balıkesir İl Başkanlığına Hasan Atmaca getirilirken, il yönetimi de; Sami Sağlık, Vahide Dursun, Ümit Ayhan, Murat Kalfaoğlu, Gencer Güvener, Tolga Evin ve Ali Bozdak isimlerinden oluştu.

DSP Balıkesir İl Başkanı Hasan Atmaca yaptığı ilk açıklamada, partisinin Genel Başkanı Önder Aksakal ve genel merkez yöneticilerinin Türkiye’nin en önemli kentlerinden Balıkesir’de kendisi ve ekibine gösterdiği teveccühe teşekkür etti.

Başkan Atmaca, Türkiye’nin gelmiş geçmiş en dürüst siyasetçilerinden biri olarak nitelediği eski Başbakan ve DSP’nin merhum Genel Başkanı Bülent Ecevit’in çizdiği yolda yürümekten duyduğu memnuniyeti ifade etti.

Hedeflerinin Balıkesir genelinde demokratik sol çizgisi ile hareket ederek, çiftçinin, köylünün, işçinin, emekçinin ve alın teri dökerek ekmeğini kazananların hak ettikleri refah bir ülkede insanca ve hiç kimseye muhtaç olmadan yaşayabilecekleri bir Türkiye’yi oluşturabilmek olduğunu vurgulayan Hasan Atmaca, “DSP olarak merhum Genel Başkanımız Bülent Ecevit’in bizlere meşale olduğu yolda, Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün çizdiği yoldan hiçbir zaman ayrılmadan, ülkemizi layık olduğu aydınlık yarınlara taşıyabilmek için mücadelemizi sürdüreceğiz” diye konuştu.

Öte yandan Hasan Atmaca’nın, Balıkesir İl Başkanlığına atanmasının ardından DSP Ayvalık İlçe Başkanlığına ise Özkan Yazıcılar’ın getirildiği de gelen bilgiler arasında. (Suat Salgın)

Körfezde Haber®

YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER