Edremit AK Parti’den birlik ve beraberlik toplantısı

BALIKESİR’İN EDREMİT İLÇESİNDE AK PARTİ EDREMİT İLÇE BAŞKANI EKREM UMUTLU VE YÖNETİM KURULU TARAFINDAN, ÖĞRETMENEVİNDE DÜZENLENEN BİRLİK VE BERABERLİK KAHVALTISINDA; GEÇMİŞTE PARTİYE HİZMET EDEN İLÇE BAŞKANLARI, BELEDİYE BAŞKANI, MECLİS ÜYELERİ, KADIN VE GENÇLİK KOLLARI BİR ARAYA GELDİ.

Edremit AK Parti’den birlik ve beraberlik toplantısı

Balıkesir’in Edremit ilçesinde AK Parti Edremit İlçe Başkanı Ekrem Umutlu ve yönetim kurulu tarafından, öğretmenevinde düzenlenen birlik ve beraberlik kahvaltısında; geçmişte partiye hizmet eden ilçe başkanları, belediye başkanı, meclis üyeleri, kadın ve gençlik kolları bir araya geldi.

Katılımın yoğun olduğu kahvaltıda açıklama yapan Başkan Umutlu “Geçmişten günümüze partimize emek vermiş siz değerli partililerimizle bugün burada birlikte olmaktan çok mutluyum. Bu güne kadar olduğu gibi bundan sonra da partimizin daha iyi yerlere gelmesi için, el ele, omuz omuza vereceğiz. Davamız bir, yolumuz bir. Önümüzdeki seçimlerde sizlerle birlikte Edremit’i tekrar AK Belediyecilik ile buluşturacağız” dedi. Kahvaltı sonrası birbirleriyle görüşme imkanı bulan eski ve yeni meclis üyeleri ve yönetim kurulu üyeleri, birlik ve beraberliğin en güzel örneğini sergilediler.

Güncelleme Tarihi: 14 Mart 2020, 21:42
YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER