Edremit'te Ak Partili kadınlar teşekkür belgesi ile onurlandırıldı

Edremit'te Ak Partili kadınlar teşekkür belgesi ile onurlandırıldı

Seçim çalışmalarına hızlı bir şekilde devam eden Edremit AK Parti İlçe Teşkilatı, sahada üye ziyaretlerinde bulunan mahalle teşkilatındaki kadınları teşekkür belgesi ile ödüllendirdi.

AK Parti Edremit İlçe Başkanı Ekrem Umutlu ve  Kadın Kolları Başkanı Esrah Gönüldok  yaptıkları bir organizasyonla sahada emek harcayan Kadınlarla bir araya gelerek, hem çalışmalar hakkında bilgi aldılar hem de birer teşekkür belgesi vererek, emeklerinden dolayı teşekkür ettiler.  

Birlik ve beraberlik içerisinde geçen buluşmada, kadınlara teşekkür belgelerini İlçe Başkanı Ekrem Umutlu ve Kadın Kolları Başkanı Esrah Gönüldok verdi.

Sahada emek harcayan herkese tek tek teşekkür eden Başkan Umutlu “Sizlerle birlikte tüm üyelerimize ulaşmaya çalışıyor, onların sorunlarını, istek ve önerilerini dinliyoruz. Bizlere büyük destek olan sizlere çok teşekkür ediyorum. Sizlerle biz güçlü ve büyük bir aileyiz. Her biriniz bizler için çok önemlisiniz. Önümüzdeki seçimlere çok iyi bir şekilde hazırlanıyoruz. 2023’e emin adımlarla ilerliyoruz” dedi.

(Faruk Türk)

Güncelleme Tarihi: 11 Aralık 2022, 15:18

Körfezde Haber®

YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER