Edremit'te berberi öldüren şahıs motosikletle kaçarken yakalandı

Adliyeye sevk edilen 2 kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Edremit'te berberi öldüren şahıs motosikletle kaçarken yakalandı

Balıkesir’in Edremit ilçesinde berberi silahla vurduktan sonra motosikletle kaçan zanlı, polisin güzergahı takibe alması sonucu kıskıvrak yakalandı. Olayla ilgili 2 kişi adliyeye sevk edildi. Adiyeye sevk edilen şahıslar tutuklandı.  
  Edinilen bilgiye göre, dün Hamidiye Mahallesi Şehit Hayrettin Karabıyık Caddesi üzerinde bulunan koyun sayasında, berber Sezgin Savaş'ın (33) ölü bulunması nedeniyle polis alarma geçti. Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği, Edremit İstihbarat Büro Amirliği ve Edremit Asayiş Büro Amirliği ekipleri, güzergahı takibe aldı. 


 
  Zanlının suç dosyası kabarık çıktı
  Onlarca kameranın incelenmesi sonucu şüpheli Emre G. (29) motosiklet ile Altınkum Mahallesi’nde kaçarken yakalanarak gözaltına alındı. İşsiz olan ve 14 suç kaydı bulunan zanlı, işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Emre G.'nin, Sezgin Savaş'ı dini nikahlı eşi hakkında dalga geçtiği için silahla vurduğunu ifade ettiği ileri sürüldü. Olayla ilgili olarak ayrıca aranan D.S. (41) isimli kişi de yakalanarak adliyeye sevk edildi.
 Mahkemece iki kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi.
  (Faruk Türk)

Sezgin Savaş 33 yaşındaydı.

Ayrıca olayda kullandıkları ruhsatsız tabanca ile birlikte, çiftlik içerisinde yapılan aramada ise 3 adet ruhsatsız tüfek ele geçirilerek el konuldu:


 


 

Güncelleme Tarihi: 22 Mayıs 2024, 17:38

Körfezde Haber®

YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER