Edremit'te Kaymakam Ünsal öncelere fark atıyor

Edremit'te Kaymakam Ünsal öncelere fark atıyor

Yeni atanmasına rağmen pandemi döneminde her an sahada olan ve kurumları harekete geçirerek halkın sıkıntı yaşanmaması için büyük gayret harcayan ve bunda da büyük bir başarı sağlaması ile dikkat çeken Edremit Kaymakamı Turgay Ünsal, korona sonrası şimdide ilçenin kanayan sorunlarının çözümü için çalşma başlattı.

Programlı, ilerisini gören, çalışkan. Edremitli çok memnun!

Edremit Kaymakamı Turgay Ünsal'ın pandemi sorunun aşılmaya başlanması sonrası şimdi ise ilçenin en önemli problemleri olan ve kimsenin bir arpa boyu yol katedemediği(daha doğrusu uğraşmak istemediği için) Akçay'ın ulaşım, Edremit'in ise otopark sorunun çözümü için yeni proje ve fikirleri çervesinde büyük gayret içinde olduğu ifade edildi.

Çat kapı her yerde!

Edremit yöneteni bile bu güne kadar görmediklerinden yakınan bazı Edremitli vatandaşlar, ancak sanki belediye başkanı gibi devlet görevlisi olan Kaymakam Turgay Ünsal'ı aralarında görmekten çok mutlu olduklarını ifade ettiler. Vatandaşlar ayrıca, "Çünkü biz daha önceleri makamından hiç çıkmayan kaymakamlarıda gördük"lerine işaret ettiler.

Kaymakam Ünsal öte yandan bu yana alışılagemişin dışında esnaf ziyaretleri ile de büyük takdir görüyor. Esnaf, makamına gitmeden sayın kaymakamımıza sorunlarımızı anlatma fırsatı bulduklarını ifade ettiler. (Faruk Türk)

Güncelleme Tarihi: 20 Haziran 2021, 14:20
YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER