Edremit’te Tamer Makine sınırları zorluyor

Yurt dışı ve yurt içine hizmete veren firma, yeni atılımlarını sürdürürken şimdide imalat sektörüne metal fiber lazer kesim makinesini hizmete soktu.

Edremit’te Tamer Makine sınırları zorluyor

  Balıkesir’in Edremit ilçesinde makine sektörünün önde gelen firması Tamer Makine, hizmet halkasına 12mm’e kadar siyah sac kesim kapasitesine sahip ‘Fiberv Lazer Kesim’i yapan makinesini müşterilerinin hizmetine sundu.
Edremit’te bir ilk
Sanayi Sitesi’nde bulunan iş yerinde güvenle hizmet veren firma sahibi Tamer Demirsatan, “Öncelikle Edremit ve körfez bölgesi sanayisinde işçilik ve ürün kalitesini arttırıp üretimi hızlandırarak maliyetleri düşürme hedefinde olduklarını söyledi.

Demirsatan, şunları söyledi: "Bu nedenle yatırımlarımıza devam ediyoruz. Tamer Makine olarak gıda, temizlik gibi birçok sektöre hitap ediyoruz. üretimi hızlandırmaya yönelik olarak, Body Sleeve Etiketleme Makinası, Emniyet Bandı Takma Makinası, Buhar Tüneli, Isıtma Tüneli, Sıcak Tutkallı OPP Line Etiketleme Makinası, Sıcak Tutkallı OPP Rotary Etiketleme makinasıyla ülkemizdeki üreticilere bunun yanında ithalat ve ihracata yönelik olarak müşterilerimize hizmet verebilmenin mutluluğunu yaşıyoruz”dedi
 Makine imalatının yanında yaptığımız yatırımlarla üreticilere destek olmayı amaçlamadıklarını ifade eden Demirsatan, “Bu nedenle etal sektörüne hizmet edecek 1500x3000 mm kesim alanı olan 5mm’e kadar paslanmaz ve 12mm’e kadar siyah sac kesim kapasitesine sahip 2 KW Fiber Lazer Kesim makinamızı üretim bandımıza dahil ettik. Yeni yatırımlarla birlikte üretimde insan hatasını en aza indirerek ürün kalitesini daha yükseğe çıkarma hedefindeyiz. Edremitimize hayırlı olsun.”şeklinde konuştu. (Bekir Terzioğlu)

Güncelleme Tarihi: 17 Haziran 2021, 22:38
YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER