İller arası Balıkesir 6. Kuvayı Milliye Artistik Cimnastik Kupası Başladı

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan vekili Mehmet Birol Şahin ; “Balıkesir Spor ve Gençlik Şehrine Dönüştü”

İller arası Balıkesir 6. Kuvayı Milliye Artistik Cimnastik Kupası Başladı

Şehit Turgut Solan Spor Salonu’nda başlayan Turnuva 31 Ocak-01 Şubat tarihlerinde yapılacak. Balıkesir 6.Kuvayı Milliye Artistik Cimnastik Kupası'na çeşitli illerden gelen 670 minik sporcu katılıyor.

Açılış törenine Balıkesir Valisi İsmail Ustaoğlu, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan vekili Mehmet Birol Şahin, Karesi Kaymakamı Metin Aslanbaş, Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı, İl Gençlik ve Spor Müdürü Adem Özalp, sporcu aileleri ve sporseverler katıldı.

Açılış töreninde bir konuşma yapan Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan vekili Mehmet Birol Şahin: “Bu organizasyon Büyükşehir Belediye başkanımızın Karesi Belediye Başkanlığı yaptığı dönemde 2015 yılında "Okullar Tatile Çocuklar Spora" sloganı ile Yücel Yılmaz başkanımız tarafından başlatılmıştı.

Geleceğin Olimpiyat, Dünya ve Avrupa şampiyonları olacak minik sporcularımızı, ailelerini, antrenörlerini ve hakemleri şehrimizde ağırlamaktan mutluluk duyuyoruz. Balıkesir Yücel başkanımızın önderliğinde altyapı yatırımlarını tamamlayarak İl Gençlik ve Spor Müdürlüğü'nün de bu vizyona işbirliği ve emeği ile katkı sağlamasından sonra tam bir spor ve gençlik şehri haline dönüştü. Bu Turnuvada dereceye girmekten ziyade müsabakaya katılmış olmak, ileride başarıların yolunu açacak tecrübe kazanma ve diğer sporcularla tanışıp kaynaşma açısından son derece önemli. Bu arada müsabakalardan arta kalan zamanda Balıkesir'i aileleri ile gezmeyi ve emsalsiz lezzetlerini tatmayı ihmal etmeyin. Zira Balıkesir ülkemizin en değerli zenginliklere sahip ilidir. Sporcu kardeşlerimize sakatlıktan uzak müsabakalar diliyoruz. Minik Sporcularımızı destekleyen ailelerine, antrenörlerine ve hakemlerine teşekkür ediyoruz.” dedi.

Güncelleme Tarihi: 31 Ocak 2024, 18:07

Körfezde Haber®

YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER