Jandarma 183. yılını kutluyor. Vali Şıldak, mesaj yayınladı

Jandarma 183. yılını kutluyor. Vali Şıldak, mesaj yayınladı

 Balıkesir Valisi Hasan Şıldak, Jandarma Teşiklatının 183. yıldönümü nedeniyle mesaj yayınladı.

Şıldak,mesajında şunları söyledi: "Jandarma Teşkilatımız, devletimize ve milletimize karşı hizmetlerini büyük bir vatan sevgisiyle sürdürmektedir. Kararlı ve özverili çalışma anlayışıyla, üstlendiği her görevi başarıyla yerine getirmektedir. 

Türkiye Cumhuriyeti’nin ülkesi ve milletiyle bölünmez bütünlüğünün korunması, vatandaşlarımızın huzur ve güvenliği ile kamu düzeninin sağlanmasını amaçlayan çok yönlü görevlerini, kurulduğu günden bu yana titizlikle yürütmektedir.

Başarılı çalışmalarla her türlü bölücü, yıkıcı, yasadışı faaliyetlere karşı kararlı tutumuyla, huzur ve güveni tesis etmektedir. Her zaman halkımızla dayanışma içinde olan Jandarma Teşkilatımız, toplumsal güvenlik ve arama kurtarma çalışmalarıyla da hizmetlerinden övgüyle söz ettirmektedir.

 Yurdumuzun dört köşesinde halkımızla iç içe, büyük bir özveriyle görev yapmakta olan

Jandarma Teşkilatı, vatandaşlarımızın hak ve özgürlüklerini gözeten, halkın memnuniyetini esas alan hizmet anlayışıyla vatandaşımızın güven kapısıdır.

İçişleri Bakanlığımıza bağlı olarak görev yapan Jandarma Teşkilatımız 183 yıldır olduğu gibi bugün de yarın da bu onurlu görevi şanlı geçmişinden aldığı güçle, layıkıyla yerine getirmeye devam edecektir.

Jandarma Teşkilatımızın 183’üncü kuruluş yıl dönümünü kutluyor, şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi minnetle ve şükranla anıyor, Jandarma Teşkilatımızın bütün mensuplarına esenlik ve başarılar diliyorum."

Güncelleme Tarihi: 12 Haziran 2022, 17:48

Körfezde Haber®

YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER