Kaymakam öğrencilerle satranç oynadı

Balya İmam Hatip Ortaokulu’nu ziyaret eden Kaymakam Fatih Topuz, öğrencilerle sohbet ederken, masa tenisi ve satranç oynadı.

Kaymakam öğrencilerle satranç oynadı

Balya İmam Hatip Ortaokulu’nu ziyaret eden Kaymakam Fatih Topuz, öğrencilerle sohbet ederken, masa tenisi ve satranç oynadı.

İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Yavuz Çağlar ile birlikte gittiği okulda, Müdür Ahmet Kürcen’den bilgi alan Topuz, öğrencilerle eğlenceli ve öğretici anlar yaşadı.

Balya İmam Hatip Ortaokulu’nda öğretmenlerle de bir araya Kaymakam Fatih Topuz, Yetenek 10 projesi kapsamında okulda yapılan çalışmaları yerinde inceledi. Kaymakam Topuz, Okul Müdürü Ahmet Kürcen ve öğretmenler tarafından alınan satranç, reversi, surakarta, dokuz taş, solo test, bocce, mangala cenga, badminton, masa tenisi ve dart gibi öğretici ve eğlendirici oyunlar hakkında bilgi alırken, öğrencilerle birlikte masa tenisi, satranç ve dart gibi oyunlar oynadı.

Okul dışında dezavantajlı öğrencilerin güzel vakit geçirmesine çok sevinen, Kaymakam Fatih Topuz, öğrencilerden çok çalışmalarını istedi. Daha sonra öğretmenlere seslenen Topuz,”Eğitimde hepimizin sorumluluğu vardır. Ancak bu işin lokomotifi de öğretmenlerdir. Zor şartlar altında dahi olsak ta siz değerli öğretmenlerimiz öğrenciler için yaptığınız çalışmalarla göz doldurmaktasınız. Sizler sayesinde imkansızlıkların bizlere engel olamayacağına inanıyorum ve eğitim çıtamızı daha yukarılara taşıyacağımıza inanıyorum. Bizler sizlerle birlikte elimizden geleni yaparak öğrencilerimize destek olacağız ve onları hedeflerine ulaştıracağız. Başka Okul Müdürü Ahmet Kürcen olmak üzere hepinize teşekkür ediyorum” dedi.

Güncelleme Tarihi: 09 Nisan 2018, 13:56
YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER