Kurtuluş coşkusunu araç konvoyu ile kutladılar

BALIKESİR’İN BURHANİYE İLÇESİNİN DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUNUN 98. YILI BURHANİYE BELEDİYESİ’NİN ÖNCÜLÜĞÜNDE DÜZENLENEN ARAÇ KORTEJİYLE KUTLANDI.

Kurtuluş coşkusunu araç konvoyu ile kutladılar

Balıkesir’in Burhaniye ilçesinin düşman işgalinden kurtuluşunun 98. yılı Burhaniye Belediyesi’nin öncülüğünde düzenlenen araç kortejiyle kutlandı.

Burhaniye Belediyesi 8 Eylül Burhaniye’nin Kurtuluş gününe özel araç korteji düzenleyerek günün anlamına özel kısa film yayımladı. Düzenlenen çelenk töreninden gerçekleşen araç kortejine sivil toplum örgütleri ve odalara bağlı araçların da katılmasıyla kortej coşkuyla Burhaniye sokaklarını turladı.

Burhaniye Belediyesi hizmet araçları başta olmak üzere diğer araçların da bayraklarla süslendiği etkinlik, Burhaniye eski garaj önünden start aldı. Meydan ve diğer mahallerinin ana caddelerinde marşlar eşliğinde tur atan korteje, vatandaşlar da evlerinin balkonlarından ve camlarından destek vererek, 8 Eylül Burhaniye’nin düşman işgalinden kurtuluşunu kutladı. Düzenlenen kortej Belediye Facebook sayfasından canlı olarak vatandaşlara aktarıldı.

Güncelleme Tarihi: 08 Eylül 2020, 16:44
YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER