Mehmet Ertaş: Halka Hesap Verme Sorumluluğumuzun Sözünü Tam Yerine Getireceğiz.

Mehmet Ertaş: Halka Hesap Verme Sorumluluğumuzun Sözünü Tam Yerine Getireceğiz.

“Şeffaf Bir Yönetim Sergileyerek Halka Hesap Vermekten Çekinmeyeceğiz“

Huzurlu bir kentte yaşamak için Halkçı belediyeciliğin devamını isteyen CHP Edremit Belediye Başkan Adayı Mehmet Ertaş; “ Halka hesap verme sorumluluğumuzun sözünü tam yerine getireceğiz. Belediye faaliyetlerinin hesabını, belediye meclisi başta olmak üzere, hem yurttaşlarımıza hem de yetkili mercilere vereceğiz ”dedi.

Ertaş; “ Yürütülen belediye hizmetlerine ilişkin yurttaşların memnuniyetinin, hızlı ve etkili biçimde ölçülmesi çok önemlidir. Belediye hizmetlerinin yurttaşlar üzerindeki etkilerinin ölçülmesini, hesap verme sorumluluğunun bir parçası olarak değerlendireceğiz. Edremit halkı bize, biz Edremit halkına güveniyoruz” diye konuştu.

Edremitlilerin, belediye hizmetlerinin farkında olması; bu hizmetlerin halkın ihtiyaçları ve talepleri doğrultusunda yapılması ve hizmetlerden memnuniyet oranının arttırılması için tüm tedbirleri alacaklarının altını çizen Ertaş; “ Edremit Belediyesinin faaliyet raporlarını titizlikle hazırlayacağız. Halkımızın, belediye faaliyetleri hakkında doğru bilgilendirilmesini sağlayacağız ve bu yolla bütün faaliyetlerimizde hesap verme sorumluluğumuzu yerine getireceğiz” dedi.

Belediye yönetiminde şeffaflığı yönetim kültürü haline getireceklerini söyleyen Cumhuriyet Halk Partisi Edremit Belediye Başkan Adayı Mehmet Ertaş; “ Belediye Meclis Üyelerimiz ile birlikte bunun için gerekli tüm tedbirleri alacağız. İhaleler, bütçe uygulama sonuçlarını Edremit halkının sürekli erişimine açık tutacağız. Ayrıca, Edremit Belediyesi’nin stratejik planlarını, belediye başkanları seçildikten sonra 5 yıllık görev dönemimizi kapsayacak biçimde, tüm paydaşların katılımıyla hazırlayacağız” diye konuştu.

MEHMET ERTAŞ İDA DERNEĞİ VE KORDON PROGRAMINDA BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ

Cumhuriyet Halk Partisi Edremit Belediye Başkan Adayı Mehmet Ertaş;

Günlük programı kapsamında Altınkum Mahallesinde bulunan İda Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğine ziyaret ederek, "Birlik ve beraberlik ruhunu yaşatan, dayanışmayı büyüten derneğimizin tüm yöneticilerine dernek başkanımız Zehra Aksay nezdinde teşekkür ederim" dedi.

Ayrıca, Altınkum Mahallesi ve Kordon Bölgesinde güzel havayı değerlendiren Mehmet Ertaş ve ekibi

Sağlıklı yaşamı önceleyen vatandaşlarla bir araya geldi. Ardından Nazım Hikmet Kültür Merkezini ziyaret etti.

Güncelleme Tarihi: 05 Mart 2024, 14:14

Bekir Terzioğlu

YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER