Saniye-Hüseyin Balya Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Edremit'in gururu oldu

Saniye-Hüseyin Balya Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi , web sayfasını etkin kullandılar, etkin kullanım performansı dönem sonu sıralamasında"TURKIYE de 188. oldular.

Saniye-Hüseyin Balya Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Edremit'in gururu oldu

Okulumuz Saniye-Hüseyin Balya Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi "okul internet sitesi etkin kullanım performansı dönem sonu sıralamasında"TURKIYE de 188., Balıkesir ilinde ve Edremit ilçesinde birinci olması ile okul ilçenin gururu oldu.
2020-2021 Eğitim Öğretim yılı süresince öğrenci ve velilerimize daha yakın olabilmek, onlara yanlarında olduğumuzu hissettirebilmek, eğitimle ilgili güncel bilgileri daha hızlı iletebilmek; tüm bunların yanında öğrencileri motive etmek, sınıf ortamını öğrencilerin evlerine taşıyabilmek amacıyla okulun web sayfası etkin olarak kullanıldı.
Okul web sayfası uzaktan eğitimde haberleşmeyi, bilgi paylaşımımızı kolaylaştırdı. Bu süreçte aktif olarak  paylaşımları sağlayan Okul Müdür Yardımcımız Mustafa Yanmaz' a, paylaşımları koordine eden Okul Müdürümüz Yücel Mercan'a ve okul idaresi, öğretmen ile öğrencilerine teşekkür ederiz." (ismail Özdemir)

Güncelleme Tarihi: 21 Haziran 2021, 20:06
YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER