Şehit Öğretmen Şenay Aybüke Yalçın Anadolu Lisesi’nde ‘Suç-Ceza ve Gençlik” konulu panel ilgi gördü

Şehit Öğretmen Şenay Aybüke Yalçın Anadolu Lisesi’nde ‘Suç-Ceza ve Gençlik”  konulu panel ilgi gördü

Şehit Öğretmen Şenay Aybüke Yalçın Anadolu Lisesi’nde ‘Suç-Ceza ve Gençlik”  konulu panel ilgi gördü

İlçenin en köklü okullarından Şehit Öğretmen Şenay Aybüke Yalçın Anadolu Lisesi öğrencilerine “Suç, Ceza ve Gençlik”  konulu bir panel düzenlendi.

 Panel saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Panelin açılış konuşmasında Okul Müdürü Ali Sarıcan organizasyonda emeği geçen, katılımcılar, davetliler ve panelin hazırlanmasında emeği geçen öğretmenler ile Okul Aile Birliği üyelerine teşekkür etti.

Şükrü Tunar Kültür Merkezi'nde gerçekleşen ve çok sayıda öğrenci ve misafirin katıldığı panele, Asliye Ceza Hakimi Sema Cansu Bozkurt, Avukat  İbrahim Menderes Çölova, Uzman Klinik Psikolog Büşra Arkalı, Cezaevi İnfaz Memuru İhsan İpek, İlçe emniyet müdürlüğünde görevli  Komiser Ali Kocaçoban, polis memurları  Oğuzhan Aksu ve  Serhat Acar, ilçe vaizi Emrullah Toprak konuşmacı olarak katıldılar.

Katılımcılar, “Suç, Ceza ve Gençlik” konusunda kendi alanlarından öğrencilere çok önemli bilgiler aktararak öğrencilerin bu konuda bilinçlenmelerini sağlamışlardır. Panel sonunda öğrencilerin konu ile ilgili soruları alınırken, 2 saat süren panelde öğrencilerin ilgileri dikkat çekti.

 Panel sonunda katılımcılara, Edremit belediye başkan yardımcısı Tayfun Gerkuş, Kültür ve sosyal işler müdürü sayın Ahmet Cumhur Dokur ve İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Sayın Bülent Delice  tarafından  plaket verildi.

(Ayşe Baykara)

Güncelleme Tarihi: 03 Ocak 2023, 19:33

Körfezde Haber®

YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER