Sizde destek olabilirsiniz: Halk Eğitimi Merkezleri Yürekleri Isıtıyor

Balıkesir İl Millî Eğitim Müdürlüğü, Kahramanmaraş merkezli olan ve 10 ili etkileyen 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremler nedeni ile duyulan ihtiyaçlar için var gücüyle çalışıyor

Sizde destek olabilirsiniz: Halk Eğitimi Merkezleri Yürekleri Isıtıyor

Depremzedelerin ihtiyaç duyduğu malzemeleri bir an önce ihtiyaç sahiplerine ulaştırmak isteyen Müdürlüğümüz ilk günden itibaren gerek arama kurtarma gerekse hayati ihtiyaçlar için faaliyetlerine aralıksız devam ediyor. 6 Şubat 2023 Kahramanmaraş depremi sonrası İl Millî Eğitim Müdürlüğü bünyesindeki Halk Eğitimi merkezlerimiz tarafından gece gündüz ihtiyaç duyulan malzemelere yönelik çalışmalar yapılıyor.

Halk Eğitimi Merkezleri Yürekleri Isıtıyor

İl Millî Eğitim Müdürlüğü bünyesindeki Halk Eğitimi Merkezleri usta öğretici ve kursiyerleri yürekleri biraz da olsa ısıtabilmek adına gece gündüz çalışarak deprem bölgesine gönderilmek üzere üretim faaliyetlerini sürdürüyor.

İl Millî Eğitim Müdürü Ali Tatlı, "Halk Eğitimi Merkezi öğretmenleri ve kursiyerlerimiz depremzede vatandaşlarımız için polar battaniye üretiyor. Atkı ve bere üretimide var.  Halk Eğitimi Merkezi öğretmen ve kursiyerleri, halkımızı da bu sürece destek olmaya çağırıyoruz" 

(Bekir Terzioğlu)

Güncelleme Tarihi: 12 Şubat 2023, 15:33

Körfezde Haber®

YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER