Sumaş yatırımcısının yüzünü güldürdü

Sumaş yatırımcısının yüzünü güldürdü


Bölgenin tek ve sektörünün liderlerinden olan SUMAŞ Sun'i Tahta ve Mobilya Sanayi A.Ş. Ortaklar Genel Kurul Toplantısı yapıldı.

Yönetim kurulu seçimli genel kurul oplantısında  müjdeyi Yönetim Kurulu Başkanı Dr.Hilmi Evin ERTÜR verdi. Yönetim Kurulu Başkanı Ertür  27 Nisan 2022 tarihinden itibaren şirket ortaklarına %200 oranında kar payı dağıtılacağını duyurdu. Yatırımcısının yüzünü güldüren SUMAŞ tarafından dağıtımı yapılacak kar payı miktarı  toplamda 12.448.800.00 TL  olarak gerçekleşeceği ifade edildi.  
 Yönetim Kurulu Başkanı Evin Ertür  "Şeffaf bir yönetim anlayışı ile üzerimize düşeni en iyi şekilde yapmanın gayreti içerisindeyiz. Gerek yönetim kurulumuzda gerekse şirketimizin  diğer organlarında görev alan mesai arkadaşlarıma, şirketimizin tüm çalışanlarına, siz değerli ortaklarımıza kısacası SUMAŞ ailesinin tüm paydaşlarına teşekkür ediyor, şükranlarımızı sunuyoruz. Her geçen gün şirketimiz büyümeye devam ediyor.  Bu başarı hepimizindir." şeklinde   konuştu.
Ülkemizde ve dünyada pandemi nedeniyle ekonomik göstergelerdeki tüm olumsuzluklara rağmen bölgesinde tek olan ve ülkemizde  sektörünün liderleri arasında olan SUMAŞ ta ateşe, suya, neme dayanıklılığı kanıtlanmış kaliteli ürünler üretilerek Pazar payı her geçen gün büyümekte ve bu büyümenin sonucu yatırımcısının yüzünü güldürürken nihai noktada son kullanıcısının memnuniyetinin şirketin prestijinin her geçen gün arttığının bir göstergesi olarak değerlendirildiği ifade edildi.  Yapılan toplantıda yönetim kurulu üyeliklerine üç yıl süreyle Dr. Hilmi Evin ERTÜR, Oktay BARLAS, Emine TARAKÇIOĞU, Mustafa Sabit ERTÜR, Naci ŞENER ve Cenap ÖZGEL oybirliği ile seçildiler. 

Körfezde Haber®

YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER