UYGUR’A ÇİÇEKLİ KARŞILAMA…

UYGUR’A ÇİÇEKLİ KARŞILAMA…

- BALIKESİR AK PARTİ’DE HEDEF 2023…
- UYGUR’A ÇİÇEKLİ KARŞILAMA…
- BALIKESİR İÇİN, DURMAK YOK YOLA DEVAM…

Ankara dönüşü, Balıkesir’de ilk ziyaretini Ak Parti İl Başkanlığına yapan Ak Parti MKYK Üyesi ve Balıkesir Milletvekili Av. Belgin Uygur’u, Yönetim Kurulu Üyeleri ve Kadınlar Kolu Başkanı Meral Cengiz çiçeklerle karşıladı. Ak Parti İl Başkanı Ekrem Başaran ve Yönetim Kurulu üyeleri ile yapılan istişare toplantısında Balıkesir’le ilgili bir çok önemli konu ele alındı.

BAŞARAN: BALIKESİR OLARAK CUMHURBAŞKANIMIZA TEŞEKKÜR EDİYORUZ…
Ak Parti MKYK Üyesi Balıkesir Milletvekili Av. Belgin Uygur’la yapılan istişare toplantısı’ndan sonra bir açıklama yapan Ak Parti İl Başkanı Ekrem Başaran, “Ak Parti 7. Olağan Büyük Kongremizde, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın, MKYK Üyeliğinde Vekilimiz Sayın Av. Belgin Uygur’a yer vermesi, Balıkesirliler olarak bizleri gururlandırdı. Cumhurbaşkanımıza teşekkür ediyoruz, Balıkesirimiz’e verdiği değer bizleri ziyadesiyle mutlu etti.

BAŞARAN: BAYRAĞI DEVRALAN BELGİN UYGUR VEKİLİME BAŞARILAR DİLİYORUM…
Yavuz Subaşı Vekilimden bayrağı devralan Belgin Uygur Vekilime bu anlamda başarılar diliyorum. Belgin Uygur Vekilim, bu güne kadar milletin dertleriyle dertlenen, içiçe olan biri. Mütevazi kişiliğiyle her zaman sahada olan, Balıkesir’in tüm ilçelerini ziyaret eden, milletimizin isteklerini, dertlerini dinleyen vekilimize başarılar diliyoruz. Ayrıca, Balıkesir’e gelir gelmez ilk ziyaretini İl Başkanlığımıza yapmasından dolayı kendisine teşekkür ediyoruz. Balıkesir’de AK Parti, hizmetlerine hız kesmeden devam edecek. Ak Parti’nin hedefi bellidir. Hedef 2023. Türkiye için Güven ve İstikrar şiarıyla, tüm teşkilat üyelerimizle birlikte gece gündüz demeden çalışacağız. Ülkemizin ve Balıkesirimizin kalkınması, refahı ve huzuru için durmadan mücadele edeceğiz. Milletimize hizmet Hakk’a hizmettir anlayışı ile hareketle ve ilk günkü aşkla yola devam edeceğiz” dedi.



UYGUR: CUMHURBAŞKANIMIZA ŞÜKRANLARIMI SUNUYORUM…
Balıkesir’de Ak Parti’nin her zaman hizmet odaklı çalıştığını ve Ak Parti Balıkesir Teşkilatının her daim vatandaşın yanında olduğunu söyleyen Ak Parti MKYK Üyesi Av. Belgin Uygur, İl Başkanı Ekrem Başaran’a ve Yönetim Kurulu Üyelerine  gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür etti. Ak Parti MKYK Üyesi Av. Belgin Uygur yaptığı açıklamada; “Öncelikle, Kongremizde (MKYK) Merkez Karar Yönetim Kurulu Üyeliğine seçilmemden dolayı şahsımı bu göreve layık gören Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a şükranlarımı arz ediyorum. Kutlu davamızda bizlere tevdi edilen tüm görevleri; AK Parti’nin bir neferi olarak ülkemizin 2023, 2053, 2071 hedeflerine ulaşması çalışacağız. Bizler, Türkiye için güven ve istikrar hedefi ile kutlu yürüyüşümüzde daima Cumhurbaşkanımızla beraberiz” dedi.

UYGUR: ÇİFTÇİMİZE DESTEKLEME ÖDEMELERİ BAŞLADI...
Çiftçilerimize mazot ve gübre destekleme ödemelerinin başladığını belirten Ak Parti MKYK Üyesi ve Balıkesir Milletvekili Av. Belgin Uygur, Balıkesir’de 2.293.236 dekar alanda üretim yapan 40.566 çiftçimize, 2020 yılı için 73.614.107 TL tutarındaki ödemelere başlandığını söyledi. Milletvekili Uygur, “Ayrıca gelen talepler üzerine, salgın sebebiyle ara verilen Edremit-Ankara uçuşları pazar gününden itibaren tekrar başlıyor. Şehrimiz açısından önemli bir hizmet olan uçuşların başlamasında desteği ve emeği geçenlere teşekkür ediyorum” dedi.


UYGUR: BALIKESİR’DE GÜÇLÜ KADINLARIMIZIN HER ZAMAN YANINDAYIZ…
Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanımız Sayın Zehra Zümrüt Selçuk Başkanlığında, Kadın Kooperatifçiliğinde işbirliği ve diyaloğu geliştirmek ve iyi uygulamaları yaygınlaştırmak amacıyla önemli bir çalışma başlatıldığını söyleyen Belgin Uygur, “Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığımızın koordinasyonunda Tarım ve Orman Bakanlığımız ile Ticaret Bakanlığımız tarafından imzalanan “Kadın Kooperatiflerimizin güçlendirilmesi işbirliği protokolü” kapsamında Kadın Kooperatifçiliğinde işbirliği ve diyaloğu geliştirmek ve iyi uygulamaları yaygınlaştırmak amacıyla düzenlenen Kadın Kooperatifleri Marmara Buluşması toplantımızda önemli kararlar aldık. Kadınlarımızın ekonomiye, üretime, istihdama yapacakları emekleri ve katkıları daima desteklediğimizi, Balıkesirimiz’de güçlü kadınlarımızın, tecrübe ve emeklerini birleştirerek atacakları tüm adımlarda arkalarında olduğumuzu bilmelerini isterim” dedi.



UYGUR: SAVAŞTEPE VE BİGADİÇ MESLEK LİSELERİMİZİN PROJE OKULU OLMASI ONAYLANDI
Ak Parti MKYK Üyesi Milletvekili Uygur, Bigadiç Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ve Savaştepe Tıbbiyeli Hikmet Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin Proje okulu olmaları konusunda Milli Eğitim Bakan Yardımcımız Mahmut Özer ile yaptığımız görüşmeler olumlu neticelenerek, proje okulu olmalarının onaylandığını söyledi. Uygur, “Savaştepe Tıbbiyeli Hikmet Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin Tarım ve Hayvan Sağlığı Lisesine dönüştürülmesinin ardından bir de proje okulu olması, Eğitim ve İlçemiz açısından büyük önem taşıyor. Aynı şekilde; Bigadiç’te yapılacak olan Termal Uygulama Oteli’nin bağlı olduğu Bigadiç Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin de proje okulu olmasından dolayı büyük mutluluk duyuyorum. Çevre illerden gelecek öğrencilerimizin de artık eğitim alabileceği proje okullarımız; şehrimize, ilçelerimize ve eğitim camiamıza hayırlı uğurlu olsun” dedi.

(Mustafa Terzioğlu)

Güncelleme Tarihi: 28 Mart 2021, 20:03
YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER