Vali Şıldak'tan Bayram Kutlaması

Vali Hasan Şıldak Kurban Bayramı dolayısıyla bir çok kesimin bayramını kutladı

Vali Şıldak'tan Bayram Kutlaması

Caddede Bayram Kutlaması 

Bayramın huzurlu geçmesi için alınan tedbirleri yerinde inceleyen Vali Şıldak, görevli personelin yanı sıra vatandaşlara iyi bir bayram geçirmeleri dileklerinde bulundu.

Arife günü beraberinde İl Emniyet Müdürü Hasan Onar ve İl Jandarma Komutanı J. Kd. Alb. Ali Yıldız ile birlikte çarşıda esnaf ve vatandaşlarla selamlaşarak bayramını tebrik etti. Herkese aileleriyle birlikte güzel bir bayram geçirmelerini diledi.

Paşa Camiinde Bayram Sabahı 

Bayram Namazını il protokolüyle birlikte Zağnospaşa Camiinde kılan Vali Şıldak, Valilik Bayramlaşma Programı kapsamında namazın ardından vatandaşlarla bayramlaştı. Geniş bir katılımla gerçekleşen bayramlaşmanın en güzel geleneklerimizden biri olduğunu söyleyen Şıldak, Balıkesir’de Kurban Bayramına huzur içinde girildiğini ifade etti. 

Balıkesir Bayramda Turizmle Yoğun 

Bayramı memleketlerinde geçirmek için yurt içi ve yurt dışından pek çok Balıkesirlinin şehre geldiğini belirten Hasan Şıldak, aynı zamanda sahil bölgelerinde turizm yoğunluğu yaşandığını vurguladı. Balıkesir’in 50 binin üzerinde yatak kapasitesi ile Türkiye’de beşinci sırada bulunan, yaz turizminin en gözde mekanlarına sahip cazip bir turizm şehri olduğunu hatırlatan Şıldak, bayram tatilinde Körfez Bölgesinde otel ve pansiyonlarda doluluk oranının yüzde yüze ulaştığını açıkladı. 

Balıkesir’in her noktasında huzur ve güvenliğin temini için bütün tedbirlerin alındığını, trafik denetim ve düzenlemeleri ile orman yangınlarına karşı alınan tedbirleri yakından takip ettiklerini ifade etti. Şıldak “Bütün vatandaşlarımıza hayırlı ve mutlu bir bayram diliyorum. Huzur ve sağlık içinde bir tatil süresince Balıkesir’in güzellikleri kıymetli misafirlerimizi ağırlamak için bekliyor.” dedi.

Haberimiz ile ilgili ayrıntılı fotoğraflara sayfalarımızı beğenerek aşağıdaki sosyal medya hesaplarımızdan ulaşabilirsiniz.

https://www.facebook.com/korfezdehaber

https://www.facebook.com/groups/korfezdehaber

https://twitter.com/korfezdehaber

https://www.instagram.com/korfezdehaber/

https://www.youtube.com/@KorfezdeHaberTR

Güncelleme Tarihi: 28 Haziran 2023, 12:26

Körfezde Haber®

YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER