Vali Şıldak'tan Şehit Ailelerine Ziyaret 

Vali Hasan Şıldak Eşi Fatma Nur Şıldak ile birlikte 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında, vatan hainlerinin yenilgiye uğratıldığı darbe girişiminde Şehit olan Özel Harekat Polisi Mustafa Serin ve Timur Aktemur'un ailelerini ziyaret etti.

Vali Şıldak'tan Şehit Ailelerine Ziyaret 

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) hain darbe girişimi sırasında Ankara Gölbaşı’nda Şehit düşen Özel Harekât Polisi Mustafa Serin’in ve sivil Timur Aktemur'un Burhaniye'deki ailelerini ziyaret eden Vali Şıldak, 15 Temmuz gecesi yazılan destanın kahramanları olan aziz şehitlerin hakkının hiç bir zaman ödenmeyeceğini dile getirdi. 

Şehitlerin aileleri Vali Şıldak’a bu anlamlı ve acılarının tazelendiği günde onları yalnız bırakmadıkları için teşekkür ettiler.

Şehit Özel Harekat Polisi Mustafa Serin’in İlçedeki kabrine de beraberinde Burhaniye Kaymakamı İlyas Memiş ile birlikte ziyaret gerçekleştiren Vali Şıldak, tarihi sayısız kahramanla dolup taşan, her karışı şehit kanlarıyla sulanmış ülkemizde, birlik ve beraberlik duygularının her geçen gün güçlendiğini  ifade etti.

Güncelleme Tarihi: 16 Temmuz 2023, 15:56

Körfezde Haber®

YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER