Vali Şıldak, "Yöneticiler makamda oturmamalı"

Yöneticilerin bazende habersiz anlık ziyaretler yapması gerektiğine dikkat çeken Şıldak,Balıkesir Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi ile İstanbulluoğlu Sosyal Bilimler Lisesi Öğrenci Pansiyonunu ziyaret etti.

Vali Şıldak, "Yöneticiler makamda oturmamalı"

Vali Hasan Şıldak günlük programlarına yoğun ziyaretler ile devam ediyor. Yaptığı toplantılarda özellikle yöneticilerin sahada halkla içiçe olması gerektiğini dile getirdiği şekliyle ziyaretlerini aralıksız sürdürüyor. Bu ziyaretlerin bir bölümü habersiz anlık ziyaretler olarak gerçekleşiyor. 

Şıldak, haftanın son mesai günü akşam saatlerinde Balıkesir Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi ile İstanbulluoğlu Sosyal Bilimler Lisesi Öğrenci Pansiyonunu ziyaret etti.

İlk olarak tecrübeleriyle ışık tutan büyükleri ziyaret eden Şıldak, onlarla ayrı ayrı sohbet etti. Huzurevi sakinleri, kendisinden bir istekleri, talepleri olup olmadığını soran Vali Şıldak'ın ziyaretleri dolayısıyla teşekkür ederek memnuniyetlerini dile getirdiler. 

Ardından İstanbulluoğlu Sosyal Bilimler Lisesi Öğrenci Pansiyonu'na habersiz olarak giden Vali Şıldak, burada öğrencilerle bir araya geldi. Öğrencilerle görüşen Şıldak farklı konularda görüşlerini paylaştı. Öğrencilerle gelecekteki hedefleri üzerine de konuşan Vali Şıldak okul yöneticileri ve bekletmen öğretmenlerle de pansiyonda verilen hizmetler ve BİGEP çalışmalarıyla ilgili bir görüşme gerçekleştirdi. (Bekir Terzioğlu)

Güncelleme Tarihi: 23 Ekim 2021, 22:11
YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER