BAŞKAN KILIÇ'TAN SERT TEPKİ DAHA
“EDREMİT’TE KAYITLI OLMAYAN EDREMİTLİYİM DEMESİN”
Yayınlanma :
26.12.2009 15:25
Güncelleme :
26.12.2009 15:25


Belediye Başkanı Tuncay Kılıç, “Genel bütçeden alınan paylar nüfus sayımına göre alınıyor. Edremit'e düşen pay yüzde 2.7’dir. Biz bunu artmasını istiyoruz. Edremit büyükşehir olduğu için bütün çevre ilçe ve beldelere buradaki yaşayan insanlarımız küçük yerlerde oy kullanmaları oraya yaramaktadır. Bunu siyasetçiler yapıyor. Siyasiler buna seçmen transferi diyor ama, olan Edremitlilere oluyor. Edremit bu yüzden 50 bini bir türlü aşamıyor. Bizim tahminimize göre Edremit’in nüfusu 80 bin dolayındadır. Biz diyoruz ki artık Edremitliler, biz Edremitliyiz, ben Edremit’te doğdum demesinler, Edremit’te kayıtlı olanlar Edremitliyim desinler. Edremit’e kayıtlı olmayanı Edremitli kabul etmiyoruz. Edremitli olmayana kesinlikle bu nedenle sosyal yardım yapmayacağı. Gelen herkese söyleyeceğiz. Belge isteyeceğiz Edremit’te kayıtlıyım derse sosyal yardım yapacağız. Bu meclis üyesi arkadaşlarımızla aldığımız karar size buradan açıklıyorum” dedi.
Kılıç, ayrıca bir soru üzerine bunu diğer siyasi partilerle görüştünüz mü şeklindeki soruya ise, “bunu bütün siyasi partilere söylüyoruz. Bizim siyasi partilerle kavgamız yok. Bütün siyasi partiler bizim kardeşimiz” şeklinde konuştu. (Bekir TERZİOĞLU)
Haberimiz ile ilgili ayrıntılı fotoğraflara aşağıdaki sosyal medya hesaplarımızdan ulaşabilirsiniz:
- Facebook: Körfezde Haber
- Facebook: Balıkesir Körfezde Haber
- Facebook Grubu: Körfezde Haber
- Twitter: Körfezde Haber
- Instagram: Körfezde Haber
- Facebook: Körfezde Haber Ajansı
- YouTube: Körfezde Haber TR
Balıkesir'in haberde buluştuğu ortak nokta.
Körfezde Haber - Balıkesir'in En Çok Okunan Tek Haber Sitesi
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: