BİGADİÇLİ KONUKLARINI AĞIRLADILAR

BİGADİÇLİ KONUKLARINI AĞIRLADILAR

Balıkesir’in Burhaniye ilçesi, Bigadiç Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencilerini ağırladı.
  Okul müdürü Ahmet Bekdüz’ün öncülüğünde bir araya gelen 48 öğrenci, Çanakkale’de şehitlikleri ziyaretin ardından Burhaniye’ye gelirken, Hacı Fevzi Anadolu İmam Hatip Lisesi’nin konuğu oldu. Bigadiç Anadolu  İmam Hatip Lisesi öğrencileri, okul müdürü Ahmet Bekdüz ile öğretmenleri Mehmet Salun, Bayam Çetin ve Murat Çetin’in öncülüğünde çıktıkları gezide büyük coşku yaşadı. Çanakkale’de şehitlikleri ziyaret eden 48 genç, geceyi de Burhaniye Hacı Fevzi Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde geçirdi. Ayvalık’ta yat gezisine de katılan Bigadiçli gençler unutulmaz iki gün geçirdi.
  Okulda 215 öğrencinin eğitim gördüğünü bildiren okul müdürü Ahmet Bekdüz, sosyal etkinliklere de ağırlık verdiklerini bildirdi. Okulda eğitim kalitesinin artırılması için yoğun bir çalışma yaptıklarını bildiren müdür Ahmet Bekdüz, “Öğrencilerimiz, Bigadiç’ten 3 minibüs ile çıktığımız gezide mutlu oldu. İlçe köylerine de geziler düzenliyoruz. Özellikle Cuma günleri kız ve erkek öğrencilerimiz köylere giderek vatandaşlarımızı bilgilendiriyorlar. Kız öğrencilerimiz köylü bayanlarla bir araya gelirken erkekler de camilerde ve kahvehanelerde vatandaşlarla konuşuyorlar. Bu güne kadar 20 köye gittik. Bu gezimizde bize ev sahipliği yapan Burhaniye Hacı Mehmet Fevzi Köylü Anadolu İmam Hatip Lisesi idareci, öğretmen ve öğrencilerine teşekkür ediyoruz” dedi.
  Konuklarını Ayvalık’a uğurlayan Hacı Mehmet Fevzi Köylü Anadolu İmam Hatip Lisesi öğretmenleri Hulusi Polat, Muhammet Yıldız ve Saffettin Temiz, Bigadiçlileri ağırlamaktan mutlu olduklarını söylediler.

Güncelleme Tarihi: 03 Haziran 2012, 21:50
YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER